Μία παράξενη αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε στο site του Warrior Nun

Και κανείς δεν ξέρει τι είναι
06 Οκτωβρίου 2023 00:55
Μία παράξενη αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε στο site του Warrior Nun

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου μία είδηση σχετικά με το Warrior Nun, το οποίο ίσως θυμάστε ότι ακυρώθηκε πρόσφατα από το Netflix. Παρά την ακύρωσή του, είχαμε μάθει ότι το franchise θα επιστρέψει και πάλι ως μία τριλογία ταινιών, αν και δε γνωρίζουμε αν θα παίξει και πάλι στο Netflix, στους κινηματογράφους ή σε κάποια άλλη υπηρεσία.

Ωστόσο, πριν από λίγο ξεκίνησε μία μυστηριώδη αντίστροφη μέτρηση στο επίσημο site του Warrior Nun, η οποία θα αποκαλύψει σε μερικές ώρες από τώρα κάτι πολύ μεγάλο. Μάλιστα, ο Simon Barry, ο οποίος είναι ο δημιουργός της σειράς του Netflix βγήκε και είπε ότι ούτε εκείνος γνωρίζει τι θα γίνει μόλις τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση, καθώς δεν εμπλέκεται καθόλου στην τριλογία ταινιών.

Γειά σου οικογένεια του Warrior Nun. Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα, τα σχόλια και τις απορίες σας σχετικά με αυτό. Αλλά δεν έχω ιδέα τι θα ανακοινωθεί. Δεν είμαι μέλος της ομάδας παραγωγής των ταινιών και δεν έχω καμία συμφωνία για το σενάριο ή τη σκηνοθεσία τους. Είμαι με τα μάτια ανοιχτά όπως και εσείς.

Κάτι που δεν ξέραμε και το μάθαμε τώρα, λοιπόν, είναι ότι παρόλο που ο Barry είχε ανακοινώσει ότι το Warrior Nun θα επιστρέψει μέσα από ταινίες, είναι ότι εκείνος δε θα εμπλέκεται καν σε αυτό το project.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα έρθουν οι ταινίες ή εάν θα παίξουν οι ίδιοι ηθοποιοί όπως στη σειρά του Netflix.

Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμα τη σειρά, η σύνοψή της λέει τα εξής:

Μια ορφανή έφηβη ξυπνά στο νεκροτομείο και ανακαλύπτει ότι έχει τις υπερδυνάμεις του εκλεκτού Κομιστή μιας μυστικής σέκτας μοναχών που κυνηγούν δαίμονες.

Όσον αφορά το cast, η Alba Baptista έπαιξε την Ava Silva, ενώ πλάι της είδαμε και τους Toya Turner, Tristán Ulloa, William Miller, Thekla Reuten, Lorena Andrea, Kristina Tonteri-Young, Olivia Delcán, Meena Rayann (Game of Thrones), Jack Mullarkey (Vikings: Valhalla) και Richard Clothier (Fantastic Beasts and Where to Find Them).

Η μεγάλη ανακοίνωση του Warrior Nun θα γίνει σε τρεις ώρες περίπου από αυτή τη στιγμή που γράφεται το άρθρο. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.