Masters of the Air: Πρώτη ματιά και ημερομηνία για την επική πολεμική σειρά της Apple

Ο πνευματικός διάδοχος του “Band of Brothers“ έρχεται με ένα δυνατό cast ηθοποιών
05 Οκτωβρίου 2023 18:58
Masters of the Air: Πρώτη ματιά και ημερομηνία για την επική πολεμική σειρά της Apple

Από το 2019 ετοιμάζεται η σειρά-πνευματικός διάδοχος του πολυβραβευμένου "Band of Brothers" και του "The Pacific" σε παραγωγή και πάλι των Στίβεν Σπίλμπεργκ (Steven Spielberg), Τομ Χάνκς (Tom Hanks) και Gary Goetzman. 

Ο λόγος φυσικά για το "Masters of the Air" της υπερπαραγωγής που ετοιμάζει η Amblin Entertainment του Spielberg και θα μεταφέρει τη δράση των αιθέρων στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Και λέμε υπερπαραγωγή καθώς η Apple Studios έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη με το κόστος της να ανέρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ $250 έως $300 εκατομμυρίων δολαρίων

Για πρώτη φορά η Apple δίνει μια κλεφτή ματιά στο Masters of the Air, με το εξαιρετικό cast ηθοποιών, αλλά και την ημερομηνία πρεμιέρας του που το καθιστά αυτομάτως μια από τις πιο αναμενόμενες σειρές του 2024. Ποιοι παίζουν όμως στη σειρά; 

Οι οσκαρικοί Austin Butler (Elvis, Dune Part 2) και Barry Keoghan (Banshees of Inisherin) ηγούνται το cast και μαζί τους παίζουν οι Callum Turner, Ncuti Gatwa (Sex Education, Barbie), Anthony BoyleNate Mann, Rafferty Law, Josiah CrossBranden CookJames MurrayTommy JessopKai AlexanderFreddy CarterAdam Long, και Nikolai Kinski. 

Πρώτες φωτογραφίες από το Masters of the Air 

Ακολουθεί η επίσημη σύνοψη της σειράς: 

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Donald L. Miller και σε σενάριο του John Orloff, το "Masters of the Air" παρουσιάζει τους άνδρες της 100ης ομάδας βομβαρδιστικών ("Bloody Hundredth") καθώς διεξάγουν επικίνδυνες βομβαρδιστικές επιδρομές πάνω από τη ναζιστική Γερμανία και αντιμετωπίζουν τις ψυχρές συνθήκες, την έλλειψη οξυγόνου και τον απόλυτο τρόμο της μάχης που διεξάγεται στα 25.000 πόδια στον αέρα. Η απεικόνιση του ψυχολογικού και συναισθηματικού τιμήματος που πλήρωσαν αυτοί οι νεαροί άνδρες καθώς συνέβαλαν στην καταστροφή της φρίκης του Τρίτου Ράιχ του Χίτλερ, βρίσκεται στην καρδιά του "Masters of the Air". Ορισμένοι καταρρίφθηκαν και αιχμαλωτίστηκαν- άλλοι τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν. Και κάποιοι ήταν αρκετά τυχεροί ώστε να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Ανεξάρτητα από την προσωπική τους μοίρα, όλοι τους πλήρωσαν ένα τίμημα.

Το Masters of the Air θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου 2024 αποκλειστικά στο Apple TV+, με διπλό επεισόδιο και με νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή μέχρι τις 15 Μαρτίου που θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο.