Το All the Light We Cannot See ίσως να είναι κάτι το ξεχωριστό στο Netflix - Δείτε το νέο trailer

Νέα ματιά στη μίνι σειρά με τους Mark Ruffalo και Hugh Laurie σε σκηνοθεσία Shawn Levy
04 Οκτωβρίου 2023 18:19
Το All the Light We Cannot See ίσως να είναι κάτι το ξεχωριστό στο Netflix - Δείτε το νέο trailer

Μια νέα ματιά δόθηκε σε μια από τις δραματικές αλλά και blockbuster μίνι σειρές που ετοιμάζει το Netflix, χάρη στο νέο trailer του "All The Light We Cannot See" (Όλο το Φως που δεν Μπορούμε να Δούμε) που μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω. 

Πρόκειται για μια νέα μίνι σειρά που σκηνοθετεί ο Shawn Levy (Stranger Things, Free Guy, Deadpool 3) και προβλήθηκε σε μερικά φεστιβάλ πριν κάνει ντεμπούτο στο Netflix. Αποκορύφωμά της είναι το δυνατό της cast με τον Mark Ruffalo ή αλλιώς Hulk του MCU, αλλά και τους Louis Hofmann (της σειράς DARK), Lars Eidinger, Marion Bailey, Nell Sutton και ο Hugh Laurie (House).

Βασισμένο στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Anthony Doer, το All The Light We Cannot See διηγείται ιδιαίτερη ιστορία της Marie-Laure (Aria Mia Loberti), μιας τυφλής γυναίκας και του πατέρα της, Daniel LeBlanc, οι οποίοι φεύγουν από το γερμανοκρατούμενο Παρίσι με ένα διαμάντι για να μην πέσει στα χέρια των Ναζί.

Δείτε το επίσημο trailer του All the Light We Cannot See 

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει: "Βασισμένο στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα, το ALL THE LIGHT WE CANNOT SEE (ΟΛΟ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ) αφηγείται την ιστορία της εξαιρετικής δύναμης των ανθρώπινων σχέσεων. Στο πέρασμα μιας δεκαετίας, αυτή η σειρά μίας σεζόν συνυφαίνει τις ζωές της Marie-Laure Leblanc, μιας τυφλής Γαλλίδας που έχει βρει καταφύγιο στον θείο της κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, και του Werner Pfennig, ενός πανέξυπνου Γερμανού εφήβου που είναι εξπέρ στην επισκευή ραδιοφώνων. Οι δυο τους, μέσω ενός μυστικού συνδυασμού, ανακαλύπτουν την πίστη τους στην ανθρωπότητα και το ενδεχόμενο της ελπίδας."

Ο Levy βρίσκεται και στην παραγωγή και σκηνοθετεί και τα τέσσερα επεισόδια, με το σενάριο να έχει αναλάβει ο Steven Knight, δημιουργός και σεναριογράφος του "Peaky Blinders". Αξίζει να αναφερθεί, ότι το μυθιστόρημα κυκλοφόρησε το 2014 και έλαβε αξιέπαινες κριτικές, ενώ αγαπήθηκε και από το κοινό, ενώ βρισκόταν για περισσότερες από 200 εβδομάδες στη λίστα με τα best-seller βιβλία του New York Times. Μάλιστα, έχει πουλήσει περισσότερα από 5.7 εκατομμύρια αντίτυπα στην Αμερική και 9.5 εκ. σε όλο τον κόσμο.

Το All the Light We Cannot See (Όλο το Φως που δεν Μπορούμε να Δούμε) θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix