456 άνθρωποι διεκδικούν 4.5 εκατ. δολάρια στο πραγματικό Squid Game του Netflix – Δείτε το trailer

Έρχεται στο Netflix αυτόν τον Νοέμβριο
22 Σεπτεμβρίου 2023 15:26
456 άνθρωποι διεκδικούν 4.5 εκατ. δολάρια στο πραγματικό Squid Game του Netflix – Δείτε το trailer

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο teaser βίντεο του Squid Game: The Challenge (Το Παιχνίδι του Καλαμαριού: Η Δοκιμασία), το οποίο θα κάνει πρεμιέρα αυτόν τον Νοέμβριο.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για το πραγματικό τηλεπαιχνίδι της υπηρεσίας που βασίζεται στην δημοφιλέστερη σειράς, το Squid Game, όπου περισσότεροι από 450 άνθρωποι μάχονται για το μεγάλο έπαθλο. Οι παίκτες καλούνται να διαγωνιστούν σε διάφορα παιχνίδια και δοκιμασίες, με το μεγάλο έπαθλο να είναι 4.56 εκατομμύρια δολάρια. To Netflix έχει αναφέρει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο εφάπαξ χρηματικό έπαθλο στην ιστορία της τηλεόρασης.

Η σύνοψη του νέου τηλεπαιχνιδιού του Netflix αναφέρει τα εξής:

Μέχρι πού θα έφταναν 456 άνθρωποι για 4,56 εκατομμύρια δολάρια; Το "Παιχνίδι του Καλαμαριού: Η Δοκιμασία", η νέα διαγωνιστική σειρά που βασίζεται στη σημαντικότερη σειρά όλων των εποχών, κάνει πρεμιέρα 22 Νοεμβρίου μόνο στο Netflix.

Όλα τα παιχνίδια του θα εμπνέονται από την πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, αλλά όπως φαίνεται είχαν υπάρξει και κάποιες δυσκολίες στα γυρίσματα. Σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί όταν οι παίκτες έπαιζαν το παιχνίδι "Red Light Green Light" (1,2,3 κόκκινο φως για εμάς), αν και το Netflix αρνήθηκε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα αυτά.

Squid Game: Μπελάδες για το ριάλιτι του Netflix - Παίκτες κατέρρευσαν και τραυματίστηκαν

Το Squid Game: The Challenge (Το Παιχνίδι του Καλαμαριού: Η Δοκιμασία) θα παίξει στο Netflix στις 22 Νοεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.