Star Wars: Δείτε το παρασκήνιο από το reunion Ahsoka και Anakin που τρέλανε τους fans

Rosario Dawson και Hayden Christensen μιλούν για τη μοναδική στιγμή του Star Wars σύμπαντος
19 Σεπτεμβρίου 2023 21:48
Star Wars: Δείτε το παρασκήνιο από το reunion Ahsoka και Anakin που τρέλανε τους fans

Τα επεισόδια 4 και 5 της σειράς "Ahsoka" θα μείνουν χαραγμένα στους Star Wars fans για την live-action επανένωση της Ahsoka Tano (Rosario Dawson) και του Anakin Skywalker (Hayden Christensen), συνεχίζοντας την ιστορία τους από εκεί που την είχαμε αφήσει στο Star Wars: Rebels

Για πρώτη φορά οι δύο χαρακτήρες συναντήθηκαν και αναμετρήθηκαν σε μια επική μάχη με τα φωτόσπαθά τους μέσα στο μυστηριώδες πέπλο του World Between Worlds. Αυτή ήταν η δεύτερη σε σύντομο χρονικό διάστημα επανεμφάνιση του Hayden Christensen ως Anakin Skywalker μετά τη σειρά "Obi-Wan Kenobi". Μόνο που τώρα υποδύθηκε χρονικά τη βερσιόν του λίγο μετά το Episode 3: Revenge of the Sith για να ολοκληρώσει -όπως δήλωσε- την ατελής εκπαίδευση της Ahsoka στους τρόπους των Jedi και της Force, μιας και ήταν η μαθητευόμενή του. 

Η Disney κυκλοφόρησε ένα βίντεο για την επική αυτή συνάντηση Master και Padawan που ξετρέλανε τους fans, το οποίο θα σας μεταφέρει στα γυρίσματα της εν λόγω σκηνής. 

Εκτός από τις εντυπωσιακές χορογραφίες της lightsaber αναμέτρησης, ο δημιουργός της σειράς Dave Filoni, μίλησε για τους λόγους που θέλησε να επαναφέρει τον Anakin με αυτόν τον τρόπο και πως εξυπηρετεί το ταξίδι της Ahsoka. 

Μια ακόμη αποκάλυψη του βίντεο αυτού ήταν πως η Dawson και ο Christensen γνωρίζονται εδώ και δεκαετίες κάνοντας έτσι τη χημεία τους ακόμη πιο ζεστή. "Γνώρισα τον Hayden όταν ήμουν 16 ετών. Ήμασταν στη σχολή υποκριτικής μαζί για ένα καλοκαίρι. Το να κουβαλάς τέτοια ιστορία μαζί του ήταν σα να ξαναβλέπω έναν παλιό μου φίλο." είπε η Dawson. 

Ο Christensen από την άλλη -σα να μη πέρασε μια μέρα από πάνω του- δήλωσε ευγνώμον που ξανα έβαλε τον μανδύα του Jedi: "Το να φορέσω το κοστούμι του Άνακιν, να φορέσει τον μανδύα του Jedi, είναι κάτι που κάθε φορά μου τρελαίνει το μυαλό. Απλώς νιώθω ευγνώμων."