Το HBO ακύρωσε μία ακόμη σειρά του

Μετά από 2 σεζόν
18 Σεπτεμβρίου 2023 17:53
Το HBO ακύρωσε μία ακόμη σειρά του

Το HBO ακύρωσε μία ακόμη τηλεοπτική σειρά του. Πιο συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι το γνωστό αμερικανικό δίκτυο δε θα συνεχίσει τελικά το Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty, του οποίου η 2η σεζόν έπαιξε στο Max στις 6 Αυγούστου.

Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι το HBO δεν έδωσε το πράσινο φως για τον 3ο κύκλο, διότι κατά πάσα πιθανότητα τα νούμερα της 2ης σεζόν δεν ξεπέρασαν τις προσδοκίες του. Η σειρά ήταν βασισμένη στο Showtime του Jeff Pearlman και ο ίδιος αμφέβαλλε πριν μερικούς μήνες ότι η σειρά θα ανανεωνόταν για 3η σεζόν, λέγοντας τα εξής:

Σας λέω, το μέλλον του Winning Time κρέμεται από μια κλωστή. Χρειαζόμαστε θεατές. Παρακαλώ βοηθήστε να διαδοθεί η είδηση. Η 2η σεζόν είναι καταπληκτική, αλλά… Και, για να είμαι ειλικρινής, ανησυχώ ότι δε θα υπάρξει 3η σεζόν. Και δεν με αφορά. Είμαι καλά. Πρόκειται για ένα cast καταπληκτικών νέων ηθοποιών που το ζουν αυτό. Λοιπόν, σοβαρά, πείτε στους φίλους σας να υποστηρίξουν το Winning Time και δείξτε στο HBO ότι θέλετε να συνεχιστεί.

Για τη 2η σεζόν του Winning Time, ο Johnson του Quincy Isaia μετέφερε τους θεατές σε μια νέα δεκαετία για το NBA και τους LA Lakers, καθώς ξεκίνησε η μεγάλη τους αντιπαλότητα με τους Boston Celtics.

Winning Time 2η σεζόν: Η τιτανομαχία “Magic vs Bird“ στο πρώτο trailer της σειράς του HBO

Τη σειρά υπέγραφε ο Adam McKay (The Big Short, Don't Look Up), του οποίου η δραματοποίηση των γεγονότων της πρώτης σεζόν έφερε μπόλικη σύγκρουση μεταξύ διαφόρων θρύλων του NBA εκείνης της εποχής όπως τον Jerry West και τον ίδιο τον Magic Johnson.

Η σειρά είχε και ένα μεγάλο cast με all-star ονόματα όπως τους Adrien Brody, Jason Clarke, Gaby Hoffmann, Jason Segel, Hadley Robinson, DeVaughn Nixon, Solomon Hughes, Tamera Tomakili, Brett Cullen, Stephen Adly Guirgis, Spencer Garrett, Molly Gordon, Joey Brooks, Delante Desouza, Jimel Atkins, Austin Aaron, McCabe Slye, Thomas Mann, Gillian Jacobs, μαζί με τους Michael Chiklis και Rob Morgan.

Η 2η σεζόν του Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty έκανε πρεμιέρα στο HBO τον περασμένο Αύγουστο.