One Piece: Υπάρχει ένας χαρακτήρας που θα είναι δύσκολη η live-action μεταφορά του

Ο Showrunner μιλάει για μία πρόκληση που θα συναντήσει η παραγωγή
13 Σεπτεμβρίου 2023 22:15
One Piece: Υπάρχει ένας χαρακτήρας που θα είναι δύσκολη η live-action μεταφορά του

Το One Piece κυκλοφόρησε στις 31 Αυγούστου στο Netflix σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, αφού πολύ γρήγορα σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των charts παγκοσμίως. Η live-action έκδοση του θρυλικού manga/anime είχε και αρκετά θετικά σχόλια από τους fans περιμένοντας μάλιστα με αγωνία την 2η σεζόν. 

Μπορεί η 2η σεζόν του One Piece να μην έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά σύμφωνα με έναν από τους showrunners, θα είναι πρόκληση να μεταφέρουν έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα. Αναλυτικότερα, ο δημιουργός, σεναριογράφος και co-showrunner, Steven Maeda, μίλησε στο IGN και είπε ότι η μεταφορά του “Chopper” θα είναι σκέτη πρόκληση. 

Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για την 2η σεζόν, το επόμενο κεφάλαιο θα μπορούσε να φέρει έναν πολύ αγαπητό χαρακτήρα που είναι μισός άνθρωπος και μισός τάρανδος, γνωστός στους περισσότερους και ως Tony Tony Chopper. Εάν όντως αυτός ο χαρακτήρας έρθει με την 2η σεζόν, ο Maeda λέει ότι θα είναι μεγάλη πρόκληση για την παραγωγή. 

Ο Maeda παρέμεινε σιωπηλός σχετικά με την 2η σεζόν του One Piece, αλλά απάντησε στην ερώτηση για το πώς θα λειτουργούσε ο Chopper αν εμφανιζόταν: 

Το μόνο που ξέρω για τον Chopper είναι ότι είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας στη σειρά και τον αγαπώ. Θα είναι σίγουρα μια πρόκληση.  

Λίγα λόγια για το One Piece:  

Η σειρά των οκτώ επεισοδίων, που βασίζεται στο έργο του θρυλικού Eiichiro Oda, ακολουθεί τον Iñaki Godoy ως Luffy, έναν νεαρό που ονειρεύεται να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Για να πετύχει τον στόχο του, ξεκινά να βρει τον θρυλικό θησαυρό, γνωστό ως One Piece, που είναι κρυμμένος κάπου στον απέραντο ωκεανό. Στην πορεία, στρατολογεί ένα πιστό πλήρωμα, μεταξύ των οποίων ο Mackenyu ως Roronoa Zoro, η Emily Rudd ως Nami, ο Jacob Romero Gibson ως Usopp και ο Taz Skylar ως Sanji.  

Η live-action σειρά δημιουργήθηκε από τους Matt Owens και Steven Maeda, οι οποίοι είναι επίσης οι showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Eiichiro Oda συμμετέχει επίσης ως εκτελεστικός παραγωγός. 

Το One Piece παίζει αποκλειστικά μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix.