Το One Piece συνεχίζει να σαρώνει στο Netflix - Δείτε το Top 10 στην Ελλάδα

Παραμένει στην κορυφή η νέα live-action σειρά
09 Σεπτεμβρίου 2023 15:10
Το One Piece συνεχίζει να σαρώνει στο Netflix - Δείτε το Top 10 στην Ελλάδα

Το One Piece κυκλοφόρησε στις 31 Αυγούστου στο Netflix και όπως φαίνεται, η live-action σειρά που βασίζεται στο πασίγνωστο manga/anime συνεχίζει να έχει μια μεγάλη πορεία. Πιο συγκεκριμένα, το σόου παραμένει μέχρι και σήμερα στην πρώτη θέση των charts και είναι εδώ και πολλές ημέρες στην κορυφή του Top 10 στην Ελλάδα. 

Η σειρά έλαβε θετικές κριτικές από τον κόσμο και τους fans του anime και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η «κατάρα» που κουβαλούσαν πολλές live-action προσαρμογές όπως παραδείγματος χάρη το Death Note, δεν επηρέασε το One Piece. Στη 2η θέση των charts συναντάμε τη νέα σεζόν του Top Boy, ενώ την πεντάδα κλείνουν τα Dear Child, Who is Erin Carter? και Virgin River. 

Στη συνέχεια, το ελληνικό Top 10 του Netflix έχει το Destined with You στην 6η θέση, το Ragnarok στην 7η θέση, το Predators στην 8η θέση και τη δεκάδα κλείνουν τα Depp v. Heard και Live to 100 Secrets of the Blue Zones.  

Το Top 10 με τις δημοφιλέστερες σειρές του Netflix διαμορφώνεται πλέον ως εξής: 

  1. One Piece 
  2. Top Boy 
  3. Dear Child 
  4. Who is Erin Carter? 
  5. Virgin River 
  6. Destined with You 
  7. Ragnarok 
  8. Predators 
  9. Depp v. Heard 
  10. Live to 100 Secrets of the Blue Zones 

Λίγα λόγια για το One Piece: 

Η σειρά των οκτώ επεισοδίων, που βασίζεται στο έργο του θρυλικού Eiichiro Oda, ακολουθεί τον Iñaki Godoy ως Luffy, έναν νεαρό που ονειρεύεται να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Για να πετύχει τον στόχο του, ξεκινά να βρει τον θρυλικό θησαυρό, γνωστό ως One Piece, που είναι κρυμμένος κάπου στον απέραντο ωκεανό. Στην πορεία, στρατολογεί ένα πιστό πλήρωμα, μεταξύ των οποίων ο Mackenyu ως Roronoa Zoro, η Emily Rudd ως Nami, ο Jacob Romero Gibson ως Usopp και ο Taz Skylar ως Sanji. 

Η live-action σειρά δημιουργήθηκε από τους Matt Owens και Steven Maeda, οι οποίοι είναι επίσης οι showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Eiichiro Oda συμμετέχει επίσης ως εκτελεστικός παραγωγός. 

Το One Piece είναι μια από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες manga σειρές στην ιστορία, με σχεδόν 500 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν πουληθεί παγκοσμίως από το ντεμπούτο της το 1997. Έχει επίσης γεννήσει μια anime σειρά που προβάλλεται από το 1999, καθώς και πολυάριθμα βιντεοπαιχνίδια και κινηματογραφικές ταινίες στην Ιαπωνία. 

Το One Piece παίζει αποκλειστικά μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix.