Gen V: To νέο trailer για τη spinoff σειρά του The Boys είναι άκρως ακατάλληλο

Μάλλον θα ξεπεράσει σε τρέλα το μεγάλο της αδερφό
07 Σεπτεμβρίου 2023 14:08
Gen V: To νέο trailer για τη spinoff σειρά του The Boys είναι άκρως ακατάλληλο

To Πανεπιστήμιο Godolkin ανοίγει πολύ σύντομα τις πύλες του για τους συνδρομητές του Amazon Prime Video και αποκαλύπτει την επόμενη γενιά των "supes" της σειράς The Boys μιας και επεκτείνεται το σύμπαν της πιο κάφρικης superhero σειράς εκεί έξω. 

Για αυτόν τον λόγο η Amazon κυκλοφόρησε το νέο Red Band trailer του "GEN V" και είναι αναμενόμενα άκρως ακατάλληλο με χαοτικά, ξέφρενα σκηνικά και ανεξέλεγκτες δόσεις βίας και αίματος, αφού οι νεαροί εν δυνάμει Supes μπλέκονται στις ατασθαλίες της φοιτητικής ζωής. Όσο για το ύφος της σειράς, οι συντελεστές της έχουν δηλώσει πως είναι σαν το "X-Men να συναντά το "Euphoria".

Δείτε το Red Band trailer του Gen V

Εκεί όπου οι "Seven" της Vaught ήταν το επίκεντρο του The Boys, τώρα μεταφερόμαστε στο Πανεπιστήμιο Godolkin εκεί όπου εκπαιδεύονται νέες γενιές "σούπερ ηρώων" από την αδίστακτη εταιρία-κολοσσό για να γίνουν οι "Supes" του μέλλοντος. 

Ο Craig Rosenberg υπογράφει τη δημιουργία της σειράς μαζί με τον showrunner του The Boys, τον Eric Kripke. Πρωταγωνιστούν οι: Jaz SinclairChance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas, Marco Pigossi, Clancy Brown, Alexander Calvert και Jason Ritter. Φυσικά κι άλλα γνώριμα πρόσωπα του The Boys όπως ο A-Train (Jessie T. Usher), Colby Minifie, Claudia Doumit και P.J. Byrne θα κάνουν guest εμφανίσεις. 

Η επίσημη σύνοψη του Gen V αναφέρει: Καλώς ήρθατε στο Πανεπιστήμιο Godolkin, έναν ασφαλή χώρο για να αναπτυχθείτε. Αυτή είναι η πρώτη σας ματιά στο GEN V, την spin-off σειρά κολλεγιακή σειρά του The Boys που φτάνει στο Prime Video το 2023. Πρωταγωνιστούν οι Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas, Marco Pigossi, Clancy Brown, Alexander Calvert και Jason Ritter. Επίσης, με guest εμφανίσεις από τους Jessie T. Usher, Colby Minifie και P.J. Byrne που επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από το The Boys.

Η 4η σεζόν του The Boys που έχει ήδη γυριστεί, βρίσκεται προσωρινά στον πάγο και δε θα κυκλοφορήσει μέχρι να βρεθεί λύση στις απεργιακές κινητοποιήσεις του Χόλιγουντ και των σωματείων SAG-AFTRA και WGA. 

Το Gen V θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου του 2023 αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.