Η live-action σειρά του ONE PIECE παίζει από σήμερα στο Netflix

Διαθέσιμο ήδη στον κατάλογο του Netflix και στην Ελλάδα
31 Αυγούστου 2023 10:52
Η live-action σειρά του ONE PIECE παίζει από σήμερα στο Netflix

Διαθέσιμη είναι ήδη στον κατάλογο του Netflix, η live-action σειρά του ONE PIECE που βασίζεται φυσικά στο ομώνυμο anime/manga του Eiichiro Oda.

Από σήμερα όσοι anime fans έχουν την περιέργεια να δουν πως είναι η πρώτη απόπειρα στην "δυτική" live-action μεταφορά του γνωστού anime που μετράει πάνω από 1000 επεισόδια, μπορούν να την απολαύσουν μέσα από τη "συχνότητα" του Netflix. 

Το One Piece είναι ήδη καταχωρημένο στον κατάλογο του Netflix και στην Ελλάδα, όπως θα δείτε στις εικόνες παρακάτω. Επίσης, θα βρείτε τους τίτλους, τη διάρκεια και την περίληψη και των 8 επεισοδίων που συμπληρώνουν την ιστορία της 1ης σεζόν. 

One Piece επεισόδια 1ης σεζόν: 

  • Επεισόδιο 1 - Romance Dawn
  • Επεισόδιο 2 - Ο Άνθρωπος με το καπέλο
  • Επεισόδιο 3 - Οι νεκροί δεν λένε παραμύθια
  • Επεισόδιο 4 - Έρχονται οι Πειρατές
  • Επεισόδιο 5 - Φάτε στο Μπαρατιέ! 
  • Επεισόδιο 6 - Ο Σεφ κι ο Υπηρέτης
  • Επεισόδιο 7 - Το Κορίτσι με το Τατουάζ Πριονόψαρο
  • Επεισόδιο 8 - Ο Χειρότερος της Ανατολής

Δείτε το trailer του ONE PIECE στο Netflix

Λίγα λόγια για τη σειρά ONE PIECE

Η σειρά των οκτώ επεισοδίων, που βασίζεται στο έργο του θρυλικού Eiichiro Oda, ακολουθεί τον Iñaki Godoy ως Luffy, έναν νεαρό που ονειρεύεται να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Για να πετύχει τον στόχο του, ξεκινά να βρει τον θρυλικό θησαυρό, γνωστό ως One Piece, που είναι κρυμμένος κάπου στον απέραντο ωκεανό. Στην πορεία, στρατολογεί ένα πιστό πλήρωμα, μεταξύ των οποίων ο Mackenyu ως Roronoa Zoro, η Emily Rudd ως Nami, ο Jacob Romero Gibson ως Usopp και ο Taz Skylar ως Sanji.

Η live-action σειρά δημιουργήθηκε από τους Matt Owens και Steven Maeda, οι οποίοι είναι επίσης οι showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Eiichiro Oda συμμετέχει επίσης ως εκτελεστικός παραγωγός.

Σύμφωνα με το Daily Dose of Anime, το κάθε επεισόδιο της live-action εκδοχής του επιτυχημένου manga κοστίζει περίπου 18 εκατομμύρια δολάρια και αυτό την καθιστά από τις πιο ακριβές -αν όχι την πιο ακριβή- παραγωγές που έχει δημιουργήσει ποτέ το Netflix.

Το One Piece είναι μια από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες manga σειρές στην ιστορία, με σχεδόν 500 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν πουληθεί παγκοσμίως από το ντεμπούτο της το 1997. Έχει επίσης γεννήσει μια anime σειρά που προβάλλεται από το 1999, καθώς και πολυάριθμα βιντεοπαιχνίδια και κινηματογραφικές ταινίες στην Ιαπωνία.