One Piece: Ο πρωταγωνιστής συναντάει τον θρυλικό δημιουργό του manga (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 31 Αυγούστου η πρεμιέρα της σειράς
26 Αυγούστου 2023 17:29
One Piece: Ο πρωταγωνιστής συναντάει τον θρυλικό δημιουργό του manga (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα ακόμη βίντεο για να διαφημίσει το επερχόμενο live-action σόου του, το One Piece, το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα.

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο νέο trailer ή κάποιο teaser για τη σειρά, αλλά για ένα βίντεο στο οποίο ο πρωταγωνιστής, Iñaki Godoy, γνωρίζει για πρώτη φορά τον θρυλικό δημιουργό του One Piece, τον Eiichiro Oda. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Oda είναι παραγωγός εδώ, ενώ έχει συμβάλει και στη δημιουργία ολόκληρου του project.

O Godoy βρέθηκε στο Τόκιο με έναν και μόνο σκοπό, να γνωρίσει επιτέλους από κοντά τον δημιουργό και να μιλήσουν για το One Piece, το οποίο έγραψε και συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία ως anime/manga και τώρα πρόκειται να κάνει το νέο βήμα και στο live-action.

 

Η επίσημη πλοκή της σειράς λέει τα εξής:

Με το ψάθινο καπέλο του και το ετερόκλητο πλήρωμά του, ο νεαρός πειρατής Monkey D. Luffy αναζητά έναν θησαυρό σε αυτήν την μεταφορά ζωντανής δράσης του δημοφιλούς manga.

Η σειρά του Netflix θα βασίζεται στο αρχικό έργο του Eiichiro Oda, ο οποίος επιβλέπει το project. Το One Piece θέλει να σας διηγηθεί την ιστορία του Luffy (Iñaki Godoy), ενός νεαρού που ονειρεύεται να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Για να πετύχει τον στόχο του, ξεκινά να βρει τον θρυλικό θησαυρό, γνωστό ως One Piece, που είναι κρυμμένος κάπου στον απέραντο ωκεανό. Στην πορεία, στρατολογεί ένα πιστό πλήρωμα, μεταξύ των οποίων ο Mackenyu ως Roronoa Zoro, η Emily Rudd ως Nami, ο Jacob Romero Gibson ως Usopp και ο Taz Skylar ως Sanji.

Η live-action σειρά δημιουργήθηκε από τους Matt Owens και Steven Maeda, οι οποίοι είναι επίσης οι showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Eiichiro Oda συμμετέχει επίσης ως εκτελεστικός παραγωγός.

Το One Piece του Netflix ακούγεται διαφορετικά με το γνήσιο ιαπωνικό cast του anime (ΒΙΝΤΕΟ)

Το One Piece είναι μια από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες manga σειρές στην ιστορία, με σχεδόν 500 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν πουληθεί παγκοσμίως από το ντεμπούτο της το 1997. Έχει επίσης γεννήσει μια anime σειρά που προβάλλεται από το 1999, καθώς και πολυάριθμα βιντεοπαιχνίδια και κινηματογραφικές ταινίες στην Ιαπωνία.

Το One Piece θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 31 Αυγούστου.