Το teaser της νέας σεζόν του American Horror Story έφτασε με Kim Kardashian και Cara Delevingne

Μαζί τους θα βρίσκεται και η Emma Roberts
21 Αυγούστου 2023 23:47
Το teaser της νέας σεζόν του American Horror Story έφτασε με Kim Kardashian και Cara Delevingne

Το FX έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο teaser βίντεο από την 12η σεζόν του American Horror Story η οποία έρχεται με την ονομασία American Horror Story: Delicate. Το 1ο μέρος από το νέο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς παίξει αυτόν τον Σεπτέμβριο στο Hulu και κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει την ίδια ημέρα και στο Disney+ στην Ελλάδα.

Η νέα σεζόν έχει τρεις κεντρικές πρωταγωνίστριες. Την Kim Kardashian, την Cara Delevingne και την Emma Roberts. Ναι, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στη νέα σεζόν θα επιστρέψει και η Roberts, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο γνώριμα πρόσωπα της ανθολογίας. Στο νέο κεφάλαιο θα βρίσκεται και ο Zachary Quinto, αλλά και η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός Michaela Jae Rodriguez (Pose).

Το πρώτο teaser trailer θέλει να σας δώσει μια πολύ μικρή ματιά στη 12η σεζόν, λίγο πριν κάνει πρεμιέρα και φυσικά, λίγο πριν καταφθάσει το 1ο επίσημο trailer που θα παρουσιάζει περισσότερα.

Δείτε το πρώτο βίντεο παρακάτω:

Το μυθιστόρημα ακολουθεί μια ηθοποιό ονόματι Άννα Άλκοτ, η οποία είναι πεπεισμένη ότι κάποιος προσπαθεί να την εμποδίσει να συλλάβει το παιδί της. Μετά από αποτυχημένους κύκλους θεραπειών εξωσωματικής γονιμοποίησης, νομίζει ότι επιτέλους είναι έγκυος, μόνο που τελικά αποβάλλει... τουλάχιστον αυτό της λέει ο γιατρός της. Κανείς δεν την πιστεύει, αλλά εκείνη νιώθει το μωρό να κινείται ακόμα μέσα της.

Επίσης, η νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς θα βασίζεται και στο μυθιστόρημα της Danielle Valentine με τίτλο "Delicate Condition" που διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που πείθεται ότι μια σατανική φιγούρα έχει στήσει ένα ζοφερό σχέδιο για να διασφαλίσει ότι δε θα μείνει ποτέ έγκυος.

Το AHS: Delicate θα παίξει στο Hulu στις 20 Σεπτεμβρίου και κατά πάσα πιθανότητα θα φτάσει και στο Disney+ εκείνη την μέρα ή λίγο αργότερα.