Δείτε το νέο βίντεο του One Piece του Netflix λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα!

Είστε έτοιμοι;
21 Αυγούστου 2023 18:57
Δείτε το νέο βίντεο του One Piece του Netflix λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα!

Το Netflix μόλις κυκλοφόρησε ένα ακόμη βίντεο από το One Piece, το οποίο θέλει να σας μεταφέρει στα παρασκήνια της σειράς και να σας γνωρίσει περισσότερα με το cast και την παραγωγή του σόου.

Έχουν μείνει ακριβώς 10 ημέρες από την πρεμιέρα της σειράς και το νέο βίντεο ονόματι “Inside the Story” θέλει να σας δώσε μια μικρή γεύση από την ιστορία του One Piece, ενώ παράλληλα παρουσιάζει και κάποια πλάνα που δεν είχαμε δει στο παρελθόν.

Η σειρά του Netflix θα βασίζεται στο αρχικό έργο του Eiichiro Oda, ο οποίος επιβλέπει το project. Το One Piece θέλει να σας διηγηθεί την ιστορία του Luffy (Iñaki Godoy), ενός νεαρού που ονειρεύεται να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Για να πετύχει τον στόχο του, ξεκινά να βρει τον θρυλικό θησαυρό, γνωστό ως One Piece, που είναι κρυμμένος κάπου στον απέραντο ωκεανό. Στην πορεία, στρατολογεί ένα πιστό πλήρωμα, μεταξύ των οποίων ο Mackenyu ως Roronoa Zoro, η Emily Rudd ως Nami, ο Jacob Romero Gibson ως Usopp και ο Taz Skylar ως Sanji.

Παρακολουθήστε το νέο βίντεο από το One Piece:

 

Η live-action σειρά δημιουργήθηκε από τους Matt Owens και Steven Maeda, οι οποίοι είναι επίσης οι showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Eiichiro Oda συμμετέχει επίσης ως εκτελεστικός παραγωγός.

Η επίσημη πλοκή της σειράς λέει τα εξής:

Με το ψάθινο καπέλο του και το ετερόκλητο πλήρωμά του, ο νεαρός πειρατής Monkey D. Luffy αναζητά έναν θησαυρό σε αυτήν την μεταφορά ζωντανής δράσης του δημοφιλούς manga.

Το One Piece είναι μια από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες manga σειρές στην ιστορία, με σχεδόν 500 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν πουληθεί παγκοσμίως από το ντεμπούτο της το 1997. Έχει επίσης γεννήσει μια anime σειρά που προβάλλεται από το 1999, καθώς και πολυάριθμα βιντεοπαιχνίδια και κινηματογραφικές ταινίες στην Ιαπωνία.

Το One Piece θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 31 Αυγούστου.