Το μήνυμα που έστειλε το Netflix στον δημιουργό του One Piece

“Ας φτιάξουμε κάτι σπουδαίο”
20 Αυγούστου 2023 19:16
Το μήνυμα που έστειλε το Netflix στον δημιουργό του One Piece

Το One Piece πρόκειται να ζωντανέψει και πάλι στις οθόνες σας με μία live-action σειρά που θα παίξει τέλος του Αυγούστου στο Netflix. Χιλιάδες fans περιμένουν με αγωνία -και άγχος- για να παρακολουθήσουν την παραγωγή της υπηρεσίας, μιας και θεωρείται από τα καλύτερα anime, αλλά και manga στην ιστορία.

Το ίδιο άγχος είχε και ο δημιουργός του One Piece, ο Eiichiro Oda, ο οποίος είχε μιλήσει πολύ ανοιχτά στο παρελθόν για την ανάπτυξη της live-action σειράς του Netflix. Τώρα, η streaming υπηρεσία θέλει να βάλει μερικά πράγματα στη θέση τους και να καθησυχάσει και εκείνον, αλλά και όλους τους fans του One Piece.

Ο επίσημος λογαριασμός του One Piece του Netflix στο X (πρώην Twitter) έστειλε ένα μήνυμα στον δημιουργό της σειράς λέγοντας μεταξύ άλλων ότι με αυτό το live-action project θέλει να «ξαναγράψει ιστορία».

Μεταξύ άλλων, το μήνυμα του Netflix λέει τα εξής:

Προς Eiichiro Oda:

Η αναπαράσταση 1:1 είναι αδύνατη.

Η live-action προσαρμογή δεν έχει να κάνει με αντιγραφή. Είναι έκφραση.

Θέλουμε να ξαναγράψουμε ιστορία με τις live-action προσαρμογές

Έχουμε δύο στόχους. Να μην προδόσουμε τους fans, αλλά και να αγαπηθεί η σειρά ακόμα και από όσους δεν γνωρίζουμε το One Piece.

Ας φτιάξουμε κάτι σπουδαίο

Η σειρά του Netflix θα βασίζεται στο αρχικό έργο του Eiichiro Oda, ο οποίος επιβλέπει το project. Το One Piece θέλει να σας διηγηθεί την ιστορία του Luffy (Iñaki Godoy), ενός νεαρού που ονειρεύεται να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Για να πετύχει τον στόχο του, ξεκινά να βρει τον θρυλικό θησαυρό, γνωστό ως One Piece, που είναι κρυμμένος κάπου στον απέραντο ωκεανό. Στην πορεία, στρατολογεί ένα πιστό πλήρωμα, μεταξύ των οποίων ο Mackenyu ως Roronoa Zoro, η Emily Rudd ως Nami, ο Jacob Romero Gibson ως Usopp και ο Taz Skylar ως Sanji.

Η live-action σειρά δημιουργήθηκε από τους Matt Owens και Steven Maeda, οι οποίοι είναι επίσης οι showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Eiichiro Oda συμμετέχει επίσης ως εκτελεστικός παραγωγός.

Η επίσημη πλοκή της σειράς λέει τα εξής:

Με το ψάθινο καπέλο του και το ετερόκλητο πλήρωμά του, ο νεαρός πειρατής Monkey D. Luffy αναζητά έναν θησαυρό σε αυτήν την μεταφορά ζωντανής δράσης του δημοφιλούς manga.

Το One Piece είναι μια από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες manga σειρές στην ιστορία, με σχεδόν 500 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν πουληθεί παγκοσμίως από το ντεμπούτο της το 1997. Έχει επίσης γεννήσει μια anime σειρά που προβάλλεται από το 1999, καθώς και πολυάριθμα βιντεοπαιχνίδια και κινηματογραφικές ταινίες στην Ιαπωνία.

Το One Piece θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 31 Αυγούστου.