Το επίσημο trailer του The Continental σάς βάζει στον σκοτεινό κόσμο του John Wick!

Έρχεται η spin-off σειρά του franchise
09 Αυγούστου 2023 21:42
Το επίσημο trailer του The Continental σάς βάζει στον σκοτεινό κόσμο του John Wick!

Η Lionsgate δηλώνει πανέτοιμη να μεγαλώσει το σύμπαν του John Wick και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από την πρώτη spin-off σειρά του, The Continental: From the World of John Wick.

Το νέο βίντεο, λοιπόν, θέλει να σας βάλει στον παράξενο κόσμο του John Wick πριν από εκείνον, μιας και μιλάμε για ένα prequel ουσιαστικά, όπου θα δείτε τον χαρακτήρα Winston Scott, τον οποίο υποδύεται εδώ ο Colin Woodell. Στο πλάι του θα βρίσκεται και ο Mel Gibson, ο οποίος παίζει το ρόλο του Cormac.

Το σόου θα αποτελείται από 3 επεισόδια, όπου ονομάζονται “Night 1”, “Night 2” και “Night 3” και θα έχουν διάρκεια περίπου τα 90 λεπτά. Το πρώτο επεισόδιο θα παίξει στις 22 Σεπτεμβρίου, το δεύτερο θα έρθει μία εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ το φινάλε θα καταφθάσει στις 6 Οκτωβρίου.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Greg Coolidge, Kirk Ward και Shawn Simmons, ενώ τη σκηνοθεσία των επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Albert Hughes (The Book of Eli) και Charlotte Brändström (Rings of Power, Outlander, The Witcher).

Η σύνοψη αναφέρει:

Η σειρά αυτή των τριών επεισοδίων θα εξερευνήσει την καταγωγή του εμβληματικού ξενοδοχείου των δολοφόνων, που αποτελεί το κεντρικό κομμάτι του σύμπαντος του John Wick, μέσα από τα μάτια και τις πράξεις του νεαρού Winston Scott, ο οποίος σύρεται στην κόλαση της Νέας Υόρκης του 1970 για να αντιμετωπίσει ένα παρελθόν που νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω του. Ο Γουίνστον χαράζει μια θανάσιμη πορεία μέσα στον μυστηριώδη υπόκοσμο του ξενοδοχείου σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να καταλάβει το ξενοδοχείο, όπου τελικά θα καθίσει στον μελλοντικό του θρόνο.

Το budget του κάθε επεισοδίου υπολογίζεται γύρω στα $20 εκατομμύρια, όσο δηλαδή ήταν το κόστος παραγωγής του πρώτου John Wick (συνολικά περίπου $60 εκατομμύρια για τη σειρά). Πρωταγωνιστούν επίσης και οι Katie McGrath ως The Adjudicator, Ray McKinnon ως Jenkins, Peter Greene ως Uncle Charlie, Ben Robson ως Frankie, Hubert Point-Du Jour ως Miles, Jessica Allain ως Lou, Mishel Prada ως KD και Nhung Kate ως Yen.

Το The Continental: From the World of John Wick θα παίζει στο Amazon Prime Video από τις 22 Σεπτεμβρίου.