Νέο υλικό από το One Piece του Netflix λίγο πριν την πρεμιέρα

Μετράμε πλέον αντίστροφα
04 Αυγούστου 2023 20:43
Νέο υλικό από το One Piece του Netflix λίγο πριν την πρεμιέρα

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας νέο υλικό από την live-action σειρά του One Piece, το οποίο αναμένεται να παίξει στην υπηρεσία στο τέλος του Αυγούστου.

Πρόκειται για τέσσερις ολοκαίνουργιες εικόνες που θέλουν να σας δώσουν μια ακόμη ματιά στους κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς, όπως είναι ο Luffy του Iñaki Godoy, τον Roronoa Zoro του Mackenyu, τον Sanji του Taz Skylar και άλλων χαρακτήρων.

Αποκαλύφθηκε και η επίσημη σύνοψη της σειράς και λέει τα εξής: Με ψάθινο καπέλο του και το ετερόκλητο πλήρωμά του, ο νεαρός πειρατής Monkey D. Luffy αναζητά έναν θησαυρό σε αυτήν τη μεταφορά ζωντανής δράσης του δημοφιλούς manga.

Δείτε τις νέες εικόνες από το One Piece του Netflix παρακάτω

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το One Piece του Netflix:

Η σειρά των οκτώ επεισοδίων, που βασίζεται στο έργο του θρυλικού Eiichiro Oda, ακολουθεί τον Iñaki Godoy ως Luffy, έναν νεαρό που ονειρεύεται να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Για να πετύχει τον στόχο του, ξεκινά να βρει τον θρυλικό θησαυρό, γνωστό ως One Piece, που είναι κρυμμένος κάπου στον απέραντο ωκεανό. Στην πορεία, στρατολογεί ένα πιστό πλήρωμα, μεταξύ των οποίων ο Mackenyu ως Roronoa Zoro, η Emily Rudd ως Nami, ο Jacob Romero Gibson ως Usopp και ο Taz Skylar ως Sanji.

Η live-action σειρά δημιουργήθηκε από τους Matt Owens και Steven Maeda, οι οποίοι είναι επίσης οι showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Eiichiro Oda συμμετέχει επίσης ως εκτελεστικός παραγωγός.

Σύμφωνα με το Daily Dose of Anime, το κάθε επεισόδιο της live-action εκδοχής του επιτυχημένου manga κοστίζει περίπου 18 εκατομμύρια δολάρια και αυτό την καθιστά από τις πιο ακριβές -αν όχι την πιο ακριβή- παραγωγές που έχει δημιουργήσει ποτέ το Netflix.

Το One Piece είναι μια από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες manga σειρές στην ιστορία, με σχεδόν 500 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν πουληθεί παγκοσμίως από το ντεμπούτο της το 1997. Έχει επίσης γεννήσει μια anime σειρά που προβάλλεται από το 1999, καθώς και πολυάριθμα βιντεοπαιχνίδια και κινηματογραφικές ταινίες στην Ιαπωνία.

Το One Piece θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 31 Αυγούστου.