Ragnarok: Το trailer για την τελευταία σεζόν έφτασε και συγκρούεται όλη η σκανδιναβική μυθολογία

Η τελική μάχη έρχεται σε μερικές εβδομάδες στο Netflix
03 Αυγούστου 2023 22:13
Ragnarok: Το trailer για την τελευταία σεζόν έφτασε και συγκρούεται όλη η σκανδιναβική μυθολογία

Το Ragnarok επιστρέφει για την 3η και τελευταία του σεζόν σε μερικές εβδομάδες (24 Αυγούστου συγκεκριμένα), μιας και το Netflix κυκλοφόρησε σήμερα την πρώτη ματιά σε αυτή μέσω του επίσημου trailer.

Πρόκειται για την σειρά νορβηγικής παραγωγής που είναι υψηλών προδιαγραφών για τα δεδομένα του Netflix πάντα και η πλοκή της είναι βασικά μια μοντέρνα διασκευή της σκανδιναβικής μυθολογίας. 

Έτσι μετά το cliffhanger φινάλε της 2ης σεζόν και δύο χρόνια αναμονής, η 3η σεζόν φέρνει πλέον της μεγάλη σύγκρουση Θεών και Γιγάντων. Ο Magne και ο Laurits αποτελούν τις σύγχρονες μετενσαρκώσεις των Thor και Loki αντίστοιχα και μαζεύοντας τους υπόλοιπους Σκανδιναβούς θεούς όπως τον Odin, τον Tyr και την Freyja, θα παλέψουν ενάντια στην οικογένεια των Jutuls, οι οποίοι είναι αντίστοιχα οι σύγχρονες μετενσαρκώσεις των Γιγάντων. 

Δείτε το trailer για την 3η σεζόν του Ragnarok

Η 3η σεζόν θα αποτελείται από έξι επεισόδια, όπως είχε γίνει στις άλλες δύο σεζόν, ενώ σκηνοθέτης τους είναι ο Mogens Hagedorn. 

  • Episode 1: "War Is Over"
  • Episode 2: "Till Death Do Us Part"
  • Episode 3: "Losing My Religion"
  • Episode 4: "My Precious"
  • Episode 5: "A Farewell to Arms"
  • Episode 6: "Ragnarok"

Το cast της σειράς αποτελείται από τους: David Stakston, Jonas Strand Gravli, Theresa Frostad Eggesbø, Herman Tømmeraas, Danu Sunth, Henriette Steenstrup, Synnøve Macody Lund, Odd-Magnus Williamsson, Bjørn Sundqvist, Vebjørn Enger, Billie Barker, Benjamin Helstad, Ruben Rosbach, Ida Nilsen, Jesper Malm, Fridtjov Såheim, Espen Sigurdsen. 

Η πρεμιέρα της 3ης και τελευταίας σεζόν του Ragnarok θα γίνει στις 24 Αυγούστου μέσα από το Netflix.