Loki 2η Σεζόν: Το επίσημο trailer είναι εδώ με τον Tom Hiddleston να χάνεται στο Multiverse!

“It’s almost time.”
31 Ιουλίου 2023 16:29
Loki 2η Σεζόν: Το επίσημο trailer είναι εδώ με τον Tom Hiddleston να χάνεται στο Multiverse!

Τελικά οι φήμες βγήκαν αληθινές και τα Marvel Studios μόλις κυκλοφόρησαν το επίσημο trailer για την 2η σεζόν του Loki. Ο εμβληματικός χαρακτήρας του Tom Hiddleston πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες σας αυτόν τον Οκτώβριο και υπόσχεται -όπως βλέπουμε και από το βίντεο- νέα επεισόδια με μπόλικη περιπέτεια και φυσικά…multiverse.

Το trailer ξεκινάει με τον Loki και τον χαρακτήρα του Owen Wilson, τον Mobius, οι οποίοι επισκέπτονται τον αρχειοθέτη του “Time Variance Authority”, τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Ke Huy Quan. Ο Loki εξαφανίζεται ξαφνικά από τη συζήτηση και φαίνεται ότι του συμβαίνουν διάφορα παράξενα πράγματα, καθώς τηλεμεταφέρεται σε διάφορες εποχές/περιοχές. Ο Mobius θέλει τη βοήθεια του χαρακτήρα του Quan για να σταματήσει να γίνεται αυτό στον Loki.

Επιπροσθέτως, το trailer θέλει να σας δώσει μια καλύτερη γεύση από όλη τη δράση της 2ης σεζόν, καθώς ο Loki και ο Mobius προσπαθούν να σταματήσουν την απειλή του Kang the Conqueror. Και αυτό γιατί όπως φαίνεται, μετά την εξόντωση του “He Who Remains” στο φινάλε της 1ης σεζόν, υπάρχουν και συνέπειες τώρα.

Παρακολουθήστε το επίσημο trailer της 2ης σεζόν του Loki:

 

Σύσσωμο το cast της πρώτης σεζόν θα επιστρέψει κανονικά, φυσικά με τους: Tom Hiddleston, Sophia DiMartino, Owen Wilson, Ravonna Renslayer και Wunmi Mosaku. Πλάι τους, ως ένα από τα φρέσκα πρόσωπα, θα βρίσκεται και ο Ke Huy Quan, ο οποίος πλέον έχει βραβευτεί με Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου για την ταινία "Everything Everywhere All At Once".

Το σενάριο της 2η σεζόν ανέλαβε ο Eric Martin, ενώ τα περισσότερα επεισόδια σκηνοθετούν οι Justin Benson και Aaron Moorhead, έχοντας προέλθει από το "Moon Knight" και την ταινία "Synchronicity".

Η 2η σεζόν του LOKI θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Disney+.