Το The Witcher κατέκτησε την κορυφή του Netflix μέσα σε λίγες ώρες

Με τα νέα επεισόδιά του
28 Ιουλίου 2023 19:11
Το The Witcher κατέκτησε την κορυφή του Netflix μέσα σε λίγες ώρες

Εχθές, 27 Ιουλίου, κυκλοφόρησαν στο Netflix τα νέα επεισόδια του The Witcher και φαίνεται ότι ο κόσμος περίμενε με ανυπομονησία να δει την τελευταία μάχη του Henry Cavill -όχι του Geralt of Rivia. Πιο συγκεκριμένα, έκανε πρεμιέρα το 2ο μέρος από την 3η σεζόν της σειράς και μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή του Top 10 της υπηρεσίας.

Επίσης, φαίνεται ότι η δεκάδα με τις δημοφιλέστερες σειρές του Netflix άλλαξε αρκετά, αφού στην 2η θέση, κάτω από το The Witcher βρίσκεται το Baki Hanma, ένα δημοφιλές anime της υπηρεσίας, ενώ στην 3η θέση έχουμε το Outlander με τα νέα επεισόδιά του. Το Too Hot To Handle βρίσκεται στην 4η θέση των charts στη χώρα μας και ακολουθεί στην 5η θέση το Sweet Mangolias.

To The Dragon Prince: Mystery of AAravos έχει την 6η θέση, ενώ μετά ακολουθούν τα Gossip Girl (7η θέση), The Lincoln Lawyer (8η θέση), Survival of the Thickest (9η θέση) και Fatal Seduction (10η θέση).

Οι δημοφιλέστερες σειρές του Netflix σήμερα:

  1. The Witcher
  2. Baki Hanma
  3. Outlander
  4. Too Hot To Handle
  5. Sweet Mangolias
  6. The Dragon Prince: Mystery of AAravos
  7. Gossip Girl
  8. The Lincoln Lawyer
  9. Survival of the Thickest
  10. Fatal Seduction

Λίγα λόγια για το 2ο μέρος της 3ης σεζόν του The Witcher:

Στη σειρά πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni, Eamon Farren, MyAnna Buring, Wilson Mbomio, Anna Shaffer, Joey Batey, Royce Pierreson, Tom Canton και άλλοι. Ο Cavill δε θα βρίσκεται από εδώ και πέρα στη σειρά, καθώς όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό ο Liam Hemsworth θα αναλάβει πλέον το ρόλο του στην 4η και 5η σεζόν.

Η περίληψη της 3ης σεζόν του The Witcher αναφέρει:

Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri (Freya Allan) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοσύστατη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Yennefer (Anya Chalotra), στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού - και αντί γι' αυτό, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα.

Το 2ο μέρος της 3ης σεζόν του The Witcher παίζει από τις 27 Ιουλίου στο Netflix.