Η spin-off σειρά του John Wick έχει πλέον ημερομηνία πρεμιέρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρώτο project στο σύμπαν του John Wick έχει ημερομηνία
22 Ιουλίου 2023 13:44
Η spin-off σειρά του John Wick έχει πλέον ημερομηνία πρεμιέρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Lionsgate άνοιξε τα χαρτιά της και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο teaser βίντεο από την spin-off σειρά του John Wick, ονόματι “The Continental: From the World of John Wick”. Εκτός από το βίντεο, η εταιρία αποκάλυψε και την ημερομηνία πρεμιέρας των τριών επεισοδίων και όπως όλα δείχνουν, δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ.

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι το σόου θα χωριστεί σε τρία μέρη και το πρώτο επεισόδιο θα παίξει στις 22 Σεπτεμβρίου. Το δεύτερο θα έρθει μία εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ το φινάλε θα καταφθάσει στις 6 Οκτωβρίου.

Το The Continental θα λαμβάνει χώρα δεκαετίες πριν από τα γεγονότα του πρώτου John Wick και πρόκειται να σας διηγηθεί την ιστορία για το πως ο χαρακτήρας του Ian McShane, ο Winston, τον οποίο θα υποδύεται ο Colin Woodell, έγινε θυρωρός του The Continental, που λειτουργεί ως ένα καταφύγιο για δολοφόνους και εγκληματίες.

Η ιστορία θα μας μεταφέρει στα μέσα των '70s με αρκετά πραγματικά γεγονότα να επηρεάζουν το συνολικό story του The Continental. Εκτός από τον Woodell, θα δείτε και τον Mel Gibson στο ρόλο του Cormac.

Δείτε το πρώτο teaser

Το The Continental: From the World of John Wick θα κυκλοφορήσει μέσα σε τρεις εβδομάδες από τα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Greg Coolidge, Kirk Ward και Shawn Simmons, ενώ τη σκηνοθεσία των επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Albert Hughes (The Book of Eli) και Charlotte Brändström (Rings of Power, Outlander, The Witcher). 

Τα τρία επεισόδια θα έχουν διάρκεια περίπου 90 λεπτά έκαστος, ενώ το budget του κάθε επεισοδίου υπολογίζεται γύρω στα $20 εκατομμύρια, όσο δηλαδή ήταν το κόστος παραγωγής του πρώτου John Wick (συνολικά περίπου $60 εκατομμύρια για τη σειρά). Πρωταγωνιστούν επίσης και οι Katie McGrath ως The Adjudicator, Ray McKinnon ως Jenkins, Peter Greene ως Uncle Charlie, Ben Robson ως Frankie, Hubert Point-Du Jour ως Miles, Jessica Allain ως Lou, Mishel Prada ως KD και Nhung Kate ως Yen.

Η σύνοψη αναφέρει:

Η σειρά αυτή των τριών επεισοδίων θα εξερευνήσει την καταγωγή του εμβληματικού ξενοδοχείου των δολοφόνων, που αποτελεί το κεντρικό κομμάτι του σύμπαντος του John Wick, μέσα από τα μάτια και τις πράξεις του νεαρού Winston Scott, ο οποίος σύρεται στην κόλαση της Νέας Υόρκης του 1970 για να αντιμετωπίσει ένα παρελθόν που νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω του. Ο Γουίνστον χαράζει μια θανάσιμη πορεία μέσα στον μυστηριώδη υπόκοσμο του ξενοδοχείου σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να καταλάβει το ξενοδοχείο, όπου τελικά θα καθίσει στον μελλοντικό του θρόνο.

Το The Continental: From the World of John Wick θα κάνει πρεμιέρα στο Peacock στις 22 Σεπτεμβρίου. Να αναφέρουμε ότι στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο -όπου δεν υπάρχει το Peacock- θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video.