Το AMC αποκάλυψε πότε θα παίξει η νέα σειρά του The Walking Dead με τον Daryl Dixon

Κυκλοφόρησαν και νέες εικόνες από την spin-off σειρά
14 Ιουλίου 2023 21:10
Το AMC αποκάλυψε πότε θα παίξει η νέα σειρά του The Walking Dead με τον Daryl Dixon

Το AMC έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας πολλές νέες εικόνες από το The Walking Dead: Daryl Dixon του Norman Reedus και παράλληλα αποκάλυψε την ημερομηνία πρεμιέρας. Μέχρι πρότινος, γνωρίζαμε ότι η σειρά θα παίξει τον χειμώνα, αλλά τώρα, το αμερικανικό δίκτυο έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία.

Όπως φαίνεται, δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ, καθώς η νέα σειρά του The Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου. Επιπροσθέτως κυκλοφόρησαν και νέες εικόνες από τη σειρά, οι οποίες οι περισσότερες επικεντρώνονται στον Daryl Dixon, που όπως όλα δείχνουν βρίσκεται στα χαμένα και έχει μόνο έναν σκοπό: να επιστρέψει στο σπίτι του.

Το The Walking Dead: Daryl Dixon διαδραματίζεται στην Γαλλία και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πως βρέθηκε εκεί ο συγκεκριμένος χαρακτήρας. Πρόκειται, ωστόσο, για μία Γαλλία που είναι πλέον γεμάτη με ζόμπι που θα κάνουν την επιστροφή στο σπίτι του ακόμη πιο δύσκολη.

Δείτε τις νέες εικόνες παρακάτω:

Η περιγραφή της σειράς λέει:

Το The Walking Dead: Daryl Dixon ακολουθεί το ταξίδι του σε μια «σπασμένη» αλλά ανθεκτική Γαλλία, καθώς ελπίζει να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι του. Καθώς κάνει το ταξίδι, όμως, οι συνδέσεις που δημιουργεί στην πορεία περιπλέκουν τα σχέδιά του.

Ο Daryl Dixon είναι πολύ μακριά από το Commonwealth. Μη χάσετε την πρεμιέρα του The Walking Dead: Daryl Dixon στο AMC.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Clémence Poésy, Adam Nagaitis, Anne Charrier, Eriq Ebouaney, Laika Blanc Francard, Romain Levi και Louis Puech Scigliuzzi, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο «πατέρας» του The Walking Dead, Scott M. Gimple, καθώς και οι David Zabel, Norman Reedus, Greg Nicotero, Angela Kang, Brian Bockrath και Daniel Percival. Το σόου επιβλέπει ο David Zabel.

Το The Walking Dead: Daryl Dixon θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου στο AMC.