Το νέο trailer του Ahsoka ανάβει το hype για τους Star Wars fans

Πρώτη ματιά στον Thrawn του Lars Mikkelsen - Πρεμιέρα στις 23 Αυγούστου
11 Ιουλίου 2023 20:18
Το νέο trailer του Ahsoka ανάβει το hype για τους Star Wars fans

Η Disney και η Lucasfilm κυκλοφόρησαν το νεότερο και επίσημο trailer της πολυαναμενόμενης σειράς "Ahsoka" που θα αποκαλύψει ακόμη ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο του σύμπαντος του Star Wars στο "Mandoverse" του Disney Plus. 

Το νέο trailer αναμφίβολα ανεβάζει το hype για τους Star Wars fans που περιμένουν εδώ και πολλά χρόνια τη συνέχεια της ιστορίας του Star Wars: Rebels, καθώς το "Ahsoka" αποτελεί απευθείας sequel και θα δούμε την μαθητευόμενη του Anakin Skywalker να προσπαθεί να εντοπίσει τον Ezra Bridger. Δε θα το κάνει όμως μόνη αυτό το ταξίδι καθώς θα συμμαχήσει ξανά με το πλήρωμα του Ghost, την Hera Syndulla, την Sabine Wren και τη New Republic. 

Στο διάβα της θα συναντήσει και πρώην Jedi που έπεσαν στη σκοτεινή πλευρά αλλά δε θέλουν να λέγονται Sith, όπως o Baylan Skoll με το βαθύ πορτοκαλί lightsaber, μερικούς Inquisitors, αλλά και τον Admiral Thrawn, τον οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά σε live action μορφή. Επίσης, επιβεβαιώθηκε ότι θα γίνει διπλή πρεμιέρα, επομένως στις 23 Αυγούστου θα απολαύσετε τα δύο πρώτα επεισόδια

Δείτε το νέο trailer της σειράς Star Wars: Ahsoka 

Εκτός φυσικά της Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, στο υπόλοιπο βασικό cast συναντάμε τον Eman Esfandi που θα υποδυθεί τον Ezra Bridger, ο Lars Mikkelsen τον Grand Admiral Thrawn, η Natasha Liu Bordizzo την Sabine Wren και η Mary Elizabeth Winstead την Hera Syndulla. Ο David Tennant δανείζει τη φωνή του στον Huyang, ενώ θα συμμετέχουν επίσης οι Ray Stevenson ως Baylan Skoll, Ivanna Sakhno και ο Hayden Christensen ως Anakin Skywalker. 

Η σειρά "Ahsoka" θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Αυγούστου με διπλό επεισόδιο αποκλειστικά μέσα από το Disney+.