Η Game of Thrones επανένωση που περιμένατε: Emilia Clarke και Kit Harington έσμιξαν ξανά!

“Jon Snow“ και “Daenerys Targaryen' φωτογραφήθηκαν ξανά μαζί μετά από χρόνια
08 Ιουλίου 2023 16:44
Η Game of Thrones επανένωση που περιμένατε: Emilia Clarke και Kit Harington έσμιξαν ξανά!

Επιτέλους, η γλυκιά επανένωση που περίμεναν οι fans του Game of Thrones έγινε καθώς η Emilia Clarke και ο Kit Harington βρέθηκαν ξανά μαζί για τις ανάγκες του Superhero Comic-Con 2023 που διεξάγεται το τριήμερο 7-9 Ιουλίου στο Σαν Αντόνιο του Τέξας. 

Και οι δύο Βρετανοί αστέρες του Game of Thrones ήταν προγραμματισμένοι να εμφανιστούν μαζί σε αυτή την έκθεση και φυσικά τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά. Για πρώτη φορά από την San Diego Comic-Con του 2019, η "Daenerys Targaryen" και ο "Jon Snow" έσμιξαν και χάρισαν μια φωτογραφία ενδεικτική της φιλίας τους που κρατάει εδώ και πάνω από μια δεκαετία. 

H σχέση μεταξύ Jon Snow και Daenerys μπορεί να εξελίχθηκε σε ένα καυτό ρομάντζο που τάραξε τα εφτά βασίλεια του Game of Thrones στο φινάλε του, αλλά η Κλαρκ και ο Χάρινγκτον έχουν μια θερμή φιλία σε βαθμό που "αλληλοσυμπληρώνονται" όπως έχουν δηλώσει στο παρελθόν. 

Δείτε τη φωτογραφία: 

Σε παλιότερη συνέντευξή της η Κλαρκ είχε αναφερθεί στο πρώτο γύρισμα που έκαναν μαζί για το Game of Thrones που ήταν στις δύο τελευταίες σεζόν. Μέχρι την 7η σεζόν της σειράς δηλαδή δεν είχαν γυρίσει ποτέ μια σκηνή πρόσωπο με πρόσωπο. "Στην πρώτη σκηνή που παίξαμε μαζί, αρχίσαμε και οι δύο να γελάμε. Γιατί με κοιτάς με αυτόν τον περίεργο τρόπο και λες αυτές τις περίεργες ατάκες; Είσαι φίλος μου!" θυμάται η Κλάρκ. 

Ο Harington δήλωσε ομοίως στο Esquire: "Θυμάμαι ότι η πρώτη μας σκηνή μαζί ήταν παράξενη. Κοιταζόμασταν ο ένας τον άλλον και προσπαθούσαμε να μην γελάσουμε. "Ο Harington προσποιούνταν ότι έκανε εμετό κατά τη διάρκεια των σκηνών τους", ανέφερε τότε και η Clarke του έλεγε: "Ω, Θεέ μου, ρε φίλε. Δεν το διευκολύνεις αυτό με τίποτα!"

Παρόλο που διάφορα δημοσιεύματα τους ήθελαν μαζί, η Εμίλια Κλαρκ είχε διαψεύσει πανηγυρικά το ενδεχόμενο. Άλλωστε ο "Jon Snow" παντρεύτηκε το 2018 την "Ygrid" του Game of Thrones, δηλαδή την ηθοποιό Leslie Rose, με την οποία πλέον έχουν δύο παιδιά. 

Αυτόν τον καιρό η Clarke παίζει στη σειρά "Secret Invasion" κάνοντας το ντεμπούτο της στο MCU. Ο Harington είναι και αυτός κομμάτι του σύμπαντος της Marvel Studios καθώς είχε παίξει τον Dane Whitman στην ταινία "Eternals" ο οποίος προορίζεται να γίνει ο Black Knight. 

Λέγεται ότι ο Harington ετοιμάζει την πρώτη sequel σειρά του Game of Thrones με τον προσωρινό τίτλο "SNOW" στην οποία θα επιστρέψει φυσικά ως Jon Snow, στην εποχή μετά το φινάλε της σειράς. Ωστόσο το project είναι υπό ανάπτυξη και ακόμη δεν έχει δοθεί το πράσινο φως.