Παρακολουθήστε το 1ο επεισόδιο της 2ης σεζόν του Sonic Prime χωρίς να έχετε Netflix

Μέσα από το επίσημο κανάλι “Netflix After School”
06 Ιουλίου 2023 00:01
Παρακολουθήστε το 1ο επεισόδιο της 2ης σεζόν του Sonic Prime χωρίς να έχετε Netflix

Η 2η σεζόν της επιτυχημένης animated σειράς Sonic Prime αναμένεται να παίξει στο Netflix σε λίγες μέρες. Ωστόσο, μπορείτε να παρακολουθήσετε το 1ο επεισόδιο του νέου κύκλου από τώρα, χωρίς καν να είστε συνδρομητές στην streaming υπηρεσία.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι “Netflix After School” κυκλοφόρησε ολόκληρο το 1ο επεισόδιο της 2ης σεζόν και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ολόκληρο εντελώς δωρεάν.

Η σύνοψη του επεισοδίου αναφέρει: Ο Shadow κάνει ενέδρα στον Sonic στο void του Shatterverse για να αντιμετωπίσει τον αντίπαλό του που θέλει να καταστρέψει το Green Hill.

Παρακολουθήστε το επεισόδιο παρακάτω:

 

Ο Deven Mack θα δώσει και πάλι τη φωνή του στον Sonic, ενώ το cast συμπληρώνουν και οι Shannon Chan-Kent ως Amy Rose, Brian Drummond ως Eggman, Ashleigh Ball ως Tails, Adam Nurada ως Knuckles, Kazumi Evans ως Rouge the Bat και Ian Hanlin ως Shadow και Big the Cat.

Sonic Prime: Ο μπλε σκαντζόχοιρος ετοιμάζεται για μία τρελή περιπέτεια στο Netflix – Δείτε το trailer

Η 3D animated σειρά λαμβάνει χώρα στο ίδιο setting με τα Sonic παιχνίδια και στην παραγωγή βρίσκεται η Man of Action Entertainment, γνωστή για το Ben 10 και τη σειρά του Big Hero 6, με το σόου να περιγράφεται ως μια "περιπέτεια υψηλών οκτανίων" που θα ακολουθεί τον Sonic και τον αγώνα του να σώσει ένα "παράξενο νέο multiverse".

Βασικός ανταγωνιστής είναι ο Dr. Eggman που απειλεί να καταστρέψει το σύμπαν, ενώ ο Sonic θα πρέπει να σώσει όχι μόνο τον κόσμο, αλλά και τους φίλους του.

Η 2η σεζόν του Sonic Prime θα παίξει αποκλειστικά στο Netflix στις 13 Ιουλίου.