Το Pokémon Concierge είναι η νέα ιδιαίτερη σειρά του Netflix στο αγαπητό σύμπαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται μέσα στον Δεκέμβριο
03 Ιουλίου 2023 19:14
Το Pokémon Concierge είναι η νέα ιδιαίτερη σειρά του Netflix στο αγαπητό σύμπαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά των Pokémon που έχει στα σκαριά, με ένα ολοκαίνουργιο βίντεο. Ο λόγος γίνεται για το Pokémon: Concierge και το νέο βίντεό του θέλει να σας μεταφέρει στα παρασκήνια και να μάθετε περισσότερα από αυτό το project.

Πρόκειται για ένα animation και για μία μεγάλη συμφωνία μεταξύ του Netflix και της The Pokémon Company. Το νέο βίντεο θέλει ουσιαστικά να σας μεταφέρει στο στούντιο γυρισμάτων και να δείτε πως ακριβώς γυρίζεται αυτό το σόου, αφού φτιάχνεται ουσιαστικά στο χέρι με έναν ιδιαίτερο τρόπο, μιας και μιλάμε για ένα stop-motion project.

Η σειρά θα ακολουθεί την Haru, η οποία εργάζεται στο Pokémon Resort, και αλληλεπιδράει με διάφορα Pokemon που επισκέπτονται το ξενοδοχείο αυτό μαζί με τους ιδιοκτήτες τους.

Παρακολουθήστε το νέο βίντεο παρακάτω:

 

Πρόκειται για μία πρωτότυπη ιστορία των Pokemon που έχει επιμεληθεί το Dwarf Animation Studio, γνωστό από δουλείες του στα Monsters at Work, Trash Truck και άλλες σειρές.

Το Netflix μοιράστηκε και τη νέα αφίσα της σειράς

Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: Μια παραγωγή του Netflix και της The Pokémon Company, το "Πόκεμον: Κονσιέρζ" αφηγείται την ιστορία της Χάρου, υπεύθυνης υποδοχής στο θέρετρο των Πόκεμον, και τις αλληλεπιδράσεις της με τα Πόκεμον και τους ιδιοκτήτες τους που το επισκέπτονται.

Προς το παρόν το Pokémon Concierge δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά θα παίξει μέσα στον Δεκέμβριο.