Monster 2η Σεζόν: Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της πνευματικής συνέχειας του 'Dahmer'

O Ryan Murphy επέλεξε το δίδυμο ηθοποιών για τους αδερφούς Μενέντεζ
30 Ιουνίου 2023 10:42
Monster 2η Σεζόν: Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της πνευματικής συνέχειας του 'Dahmer'

Η πνευματική συνέχεια της σειράς "Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story" έρχεται στο Netflix και τώρα μάθαμε τους πρωταγωνιστές της. Για τη 2η σεζόν του "Monster" ο Ryan Murphy φαίνεται πως επέλεξε δύο φρέσκα πρόσωπα, σε αντίθεση με τον Evan Peters που υποδύθηκε τον κατά συρροή δολοφόνο Τζέφρι Ντάμερ, αλλά ήδη τον γνωρίζαμε από τις ταινίες των "X-Men" αλλά και τη σειρά "American Horror Story". 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, οι Cooper Koch και Nicholas Alexander Chavez θα υποδυθούν τους αδερφούς Έρικ και Λάιλ Μενέντεζ, στο "Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story", όπως θα ονομάζεται επίσημα η νέα σεζόν της ανθολογικής σειράς. Διαθέτουν μόλις μερικά credits στο ρεζουμέ τους με τον Koch (Erik Menendez) να έχει παίξει σε δύο επεισόδιο του Power Book II: Ghost και εμφανίσεις στις ταινίες "Swallowed" και "They/Them". Από την άλλη, ο Chavez (Lyle Menendez) παίζει στη σειρά "General Hospital" όπου μετράει πάνω από 250 επεισόδια μέχρι σήμερα, ενώ έπαιξε και στην ταινία 'Crushed' το 2022. 

Οι Lyle και Erik Menendez καταδικάστηκαν το 1996 σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δικαίωμα αναστολής. Τα δύο αδέλφια κρίθηκαν ένοχα χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, σε μία από τις πρώτες δίκες στις ΗΠΑ που είχε κάλυψη σε εθνικό επίπεδο από τα ΜΜΕ, ενώ είχε προσελκύσει και διεθνές ενδιαφέρον. Στις 20 Αυγούστου 1989, τα παιδιά Λάιλ και Έρικ, εντόπισαν τους γονείς τους να κάθονται στον καναπέ.

Τους κατακρεούργησαν αδειάζοντας τις καραμπίνες τους, πάνω στα σώματα της κομμώτριας μητέρας τους, Μέρι Λουίζ, γνωστής ως Κίτι, και του μουσικού παραγωγού πατέρα τους, Χοσέ. Το μοναδικό πράγμα που είχαν να πουν προς υπεράσπισή τους ήταν ότι ο Χοσέ Μενέντεζ τους βίαζε επί σειρά ετών. Πρόσφατα, το πρώην μέλος του συγκροτήματος των Menudo, Rosselló, έκανε επίσης καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον του José Menéndez, οι οποίες διερευνήθηκαν στο ντοκιμαντέρ του Peacock "Menendez + Menudo: Boys Betrayed".

Ήδη γνωρίζουμε πως η αυτοτελής σειρά "Monster" θα συνεχιστεί και για 3η σεζόν, καθώς το Netflix είχε κάνει τη σχετική παραγγελία από τους Murphy και Ian Brennan, οι οποίοι υπέγραψαν την επιτυχία του "Dahmer". Ωστόσο, προς το παρόν είναι άγνωστη η θεματολογία της και το πότε θα τη δούμε στις οθόνες μας. 

Το "Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story" θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2024 στο Netflix. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό teaser trailer.