Οι fans έσωσαν το Warrior Nun και θα επιστρέψει με 3η σεζόν!

Μετά από μήνες αγώνα
28 Ιουνίου 2023 11:53
Οι fans έσωσαν το Warrior Nun και θα επιστρέψει με 3η σεζόν!

Ναι, καλά διαβάσατε από τον τίτλο. Το Warrior Nun σώθηκε από τους fans και πρόκειται να επιστρέψει με νέα σεζόν. Ο «αγώνας» των φανατικών της σειράς ξεκίνησε πολλούς μήνες πριν, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο έγινε trending το #SaveWarriorNun και το "NETFLIX CORRECT YOUR MISTAKE" σε όλα τα social media. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η streaming υπηρεσία είχε ακυρώσει το σόου τον περασμένο Νοέμβριο.

Τα νέα έφερε στη δημοσιότητα ο δημιουργός της σειράς, Sim Barry, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι οι φωνές των fans ακούστηκαν και ότι το Warrior Nun θα επιστρέψει πιο επικό από ποτέ.

Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρω και επίσημα ότι λόγω το φωνών σας, του πάθους και των εκπληκτικών προσπάθειών σας, το Warrior Nun θα επιστρέψει και θα είναι πιο επικό από όσο θα μπορούσατε να φανταστείτε! Περισσότερες πληροφορίες σύντομα… Σας ευχαριστώ! #WarriorNunSaved (το Warrior Nun σώθηκε).

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε άλλες πληροφορίες, αλλά όπως επισήμανε ο Sim Barry, περισσότερα νέα θα έρθουν σύντομα. Επίσης, δεν έγινε γνωστό εάν όντως επιστρέψει στο Netflix ή σε κάποια άλλη υπηρεσία, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να γυρίσει "στο σπίτι του", μετά από όλα αυτά που συνέβησαν.

Η σύνοψη του Warrior Nun αναφέρει τα εξής:

Μια ορφανή έφηβη ξυπνά στο νεκροτομείο και ανακαλύπτει ότι έχει τις υπερδυνάμεις του εκλεκτού Κομιστή μιας μυστικής σέκτας μοναχών που κυνηγούν δαίμονες.

Όσον αφορά το cast, η Alba Baptista έπαιξε την Ava Silva, ενώ πλάι της είδαμε και τους Toya Turner, Tristán Ulloa, William Miller, Thekla Reuten, Lorena Andrea, Kristina Tonteri-Young, Olivia Delcán, Meena Rayann (Game of Thrones), Jack Mullarkey (Vikings: Valhalla) και Richard Clothier (Fantastic Beasts and Where to Find Them).

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.