The Witcher Σεζόν 3: Η απόλυτη μάχη ξεκινάει τώρα λέει το Netflix στο νέο trailer

Πλησιάζει η συνέχεια και αναμένεται ανατρεπτική
26 Ιουνίου 2023 17:52
The Witcher Σεζόν 3: Η απόλυτη μάχη ξεκινάει τώρα λέει το Netflix στο νέο trailer

Το Netflix ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του 1ου μέρους της 3ης σεζόν του The Witcher (Ο Γητευτής) και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο βίντεο. Ένα βίντεο που επικεντρώνεται σε όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν στους τέσσερις βασικούς χαρακτήρες της σειράς, στον Geralt, στην Ciri, στην Yennefer και στον Jaskier.

Το νέο βίντεο ξεκινάει με τον Geralt να λέει ότι ουδετερότητα πάντα σε βοηθά να παραμείνεις ζωντανός, με τον Jaskier να του απαντά ότι η ουδετερότητα έχει και τις συνέπειές της. Στη συνέχεια, η Yennefer λέει ότι όλα όσα συμβαίνουν πλέον, όλα συνδέονται μεταξύ τους.

Η σύνοψη του 1ου μέρους της 3ης σεζόν λέει: “Η μοίρα τούς έφερε κοντά. Επικίνδυνες δυνάμεις θέλουν να τους χωρίσουν. Ο Γκέραλτ και η Γένεφερ παλεύουν να κρατήσουν τη Σίρι ασφαλή, ενώ ετοιμάζεται πόλεμος στην Ήπειρο”.

Παρακολουθήστε το νέο trailer παρακάτω:

Στη σειρά πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni, Eamon Farren, MyAnna Buring, Wilson Mbomio, Anna Shaffer, Joey Batey, Royce Pierreson, Tom Canton και άλλοι. Να σας υπενθυμίσουμε επίσης ότι ο Cavill πρόκειται να αφήσει τη στολή του Geralt μετά το τέλος της 3ης σεζόν, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, το ρόλο θα αναλάβει πλέον ο Liam Hemsworth. Ο Hemsworth πρόκειται να αναλάβει τα ηνία και ήδη γνωρίζουμε ότι θα βρίσκεται στην 4η αλλά και στην 5η σεζόν του Γητευτή.

Η περίληψη της 3ης σεζόν του The Witcher αναφέρει:

Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri (Freya Allan) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοσύστατη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Yennefer (Anya Chalotra), στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού - και αντί γι' αυτό, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα.

Η 3η σεζόν της σειράς The Witcher (Ο Γητευτής) θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου (Vol.1) και στις 27 Ιουλίου (Vol.2).