Το Paramount Plus έκοψε τέσσερις σειρές του

Θα αφαιρεθούν από την υπηρεσία τις επόμενες ημέρες
24 Ιουνίου 2023 15:00
Το Paramount Plus έκοψε τέσσερις σειρές του

Οι ακυρώσεις σειρών συνεχίζονται και αυτή τη φορά έρχονται από την streaming υπηρεσία Paramount Plus. Όπως μεταφέρει το Variety, η Paramount έκοψε τέσσερις τηλεοπτικές σειρές του, οι οποίες μάλιστα πρόκειται να «εξαφανιστούν» από την υπηρεσία του πολύ σύντομα.

Η 1η σειρά είναι το The Game, μία κωμική σειρά που έκανε πρεμιέρα το 2021. Το 10ο και τελευταίο επεισόδιο του σόου έπαιξε τον περασμένο Φεβρουάριο και όπως έγινε γνωστό, η 3η σεζόν δε θα έρθει ποτέ, ενώ η σειρά θα φύγει από το Paramount Plus τις επόμενες ημέρες.

Η 2η σειρά είναι το Grease: Rise of the Pink Ladies ένα μιούζικαλ που έκανε πρεμιέρα φέτος, αλλά φαίνεται ότι δεν προσέλκυσε τόσο μεγάλο κοινό, για να συνεχίσει. Η 3η σειρά που κόβεται είναι το Star Trek: Prodigy, ένα animation που ξεκίνησε να προβάλλεται στο Paramount Plus το 2021 και λάμβανε χώρα στο γνωστό και επιτυχημένο σύμπαν του Star Trek.

Το τελευταίο σόου που κόβεται στην streaming υπηρεσία είναι το Queen of the Universe, ένα ριάλιτι που έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ η 2η σεζόν του έπαιξε στις 2 Ιουνίου 2023. Όλα τα παραπάνω σόου πρόκειται να αφαιρεθούν από την υπηρεσία τις επόμενες ημέρες.

Εκπρόσωπος του Paramount Plus δήλωσε:

Οι σειρές του Paramount Plus Grease: Rise of the Pink Ladies, Star Trek: Prodigy, Queen of the Universe και The Game δε θα επιστρέψουν στην υπηρεσία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο το ταλαντούχο cast και τα συνεργεία αυτών των σειρών, αλλά και την παραγωγή για την παθιασμένη δουλειά και την αφοσίωσή της.

Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι οι σειρές του Paramount Plus παίζονται στην Ελλάδα μέσα από το Cosmote TV και μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε τι θα γίνει στη χώρα μας. Εάν δηλαδή «εξαφανιστούν» οι παραπάνω σειρές από την υπηρεσία της Cosmote.