Henry Cavill: Βούρκωσε αποχαιρετώντας το cast του The Witcher στο event του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκινήθηκε ο Cavill στο “αντίο“ του ως Geralt μπροστά σε χιλιάδες κόσμου
19 Ιουνίου 2023 23:38
Henry Cavill: Βούρκωσε αποχαιρετώντας το cast του The Witcher στο event του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix TUDUM 2023 ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Βραζιλία και σε ζωντανή μετάδοση ανέβηκαν όλα τα μεγάλα αστέρια του Netflix στη σκηνή. Από το event δε μπορούσε να λείπει το The Witcher, η πολυαναμενόμενη σειρά που σύντομα θα κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν της, η οποία θα είναι και η τελευταία με τον Henry Cavill στον ρόλο του Geralt of Rivia. 

Αμέσως μετά το ντεμπούτο μιας σκηνής από τον 3ο κύκλο, ο Χένρι Κάβιλ πήρε το λόγο στη σκηνή του TUDUM 2023 και μπροστά σε χιλιάδες κόσμο θέλησε να αποχαιρετήσει τον εμβληματικό ρόλο του Geralt που ενσάρκωσε σε live-action τόσο επιτυχημένα, καθώς αναμφίβολα η ερμηνεία του ήταν από τα πράγματα που οι fans δεν διέψευσαν λεπτό. 

Ο Joey Batey ήταν αυτός που έσπασε τον πάγο αρχικά για τον Cavill ούτως ώστε να μιλήσει για το θέμα της αποχώρησής του από τη σειρά, που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων. "Θαρρώ πως πρέπει να μιλήσουμε για κάτι Χένρι. Θέλω να πω ίσως; Χέρι πες μας για την τελευταία σου σεζόν μαζί μας". είπε ο Batey που παίζει τον Jaskier και ο Cavill φάνηκε να συγκινείται λέγοντας "Ω Θέε μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας. Πραγματικά νιώθω την αγάπη σας και αγαπώ όλους εσάς παιδιά. Είναι πολύ όμορφο που βρίσκομαι εδώ αλλά θα πρέπει να μιλήσω για το πώς ήταν να γυρίζω την τελευταία μου σεζόν". 

Απευθυνόμενος στη Freya Allan (Ciri), την Anya Chalotra (Yennefer) και τον Joey Batey (Jaskier), τους ευχαρίστησε για όλα όσα πέρασαν μαζί λέγοντας τα εξής: "Και βασικά θέλω να μιλήσω για τους συμπρωταγωνιστές μου εδώ. Επειδή, για άλλη μια φορά, ήταν μεγάλη χαρά και τιμή να δουλεύω μαζί σας. Δίνετε τόση πολλή χροιά και λεπτομέρεια σε αυτούς τους χαρακτήρες που συχνά κινδυνεύουν να απλοποιηθούν υπερβολικά, και αυτό που κάνατε με τους χαρακτήρες απαιτούσε δουλειά, φροντίδα και προσπάθεια. Και, πιστέψτε με, η συνεργασία μαζί σας ήταν μεγάλη μου χαρά. Οπότε, ήθελα απλώς να σας πω ότι θα μου λείψετε. Θα μου λείψετε πάρα πολύ".

Δείτε τη στιγμή που βούρκωσε ο Cavill: 

Δείτε τη νέα σκηνή από την 3η σεζόν του The Witcher

Για όσους δε γνωρίζουν τον Cavill θα αντικαταστήσει από την 4η σεζόν ο Liam Hemsworth στο ρόλο του Geralt και ακόμη δε γνωρίζουμε πώς θα δικαιολογηθεί αυτή η "μεταμόρφωση" στην όψη του πρωταγωνιστή της σειράς. Ο Liam Hemsworth μάλιστα θα τον υποδυθεί και στην 5η σεζόν του The Witcher η οποία πρόκειται να γυριστεί διαδοχικά με την 4η. 

Η περίληψη της 3ης σεζόν του The Witcher αναφέρει: "Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri (Freya Allan) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοσύστατη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Yennefer (Anya Chalotra), στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού - και αντί γι' αυτό, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα".

Η 3η σεζόν της σειράς The Witcher (Ο Γητευτής) θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου (Vol.1) με τα πρώτα 5 επεισόδια και στις 27 Ιουλίου (Vol.2) με τα υπόλοιπα τρία επεισόδια.