Ένα γνωστό πρόσωπο θα πάει στο “Upside Down” του Stranger Things 5

Νέα ανακοίνωση από το Netflix για το cast της τελευταίας σεζόν
19 Ιουνίου 2023 17:32
Ένα γνωστό πρόσωπο θα πάει στο “Upside Down” του Stranger Things 5

Η 5η σεζόν του Stranger Things θα είναι και η τελευταία και το Netflix, μέσα από το TUDUM event αποκάλυψε ένα νέο -πολύ γνωστό- πρόσωπο που προστέθηκε στο cast του φινάλε. Πιο συγκεκριμένα, στον τελευταίο κύκλο θα δείτε μία ηθοποιό που έγινε ευρέως γνωστή από το franchise του Terminator.

Ο λόγος γίνεται για την Linda Hamilton, η οποία έγινε γνωστό ότι θα παίξει στο Stranger Things 5, αλλά μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος της. Η 5η σεζόν της επιτυχημένης σειράς έχει μπει στον «πάγο» προς το παρόν, καθώς στην Αμερική απεργούν ακόμη οι σεναριογράφοι.

Η ανάρτηση του Netflix για την Linda Hamilton

Πρόσφατα, ο "Lucas" η αλλιώς Caleb McLaughlin, δήλωσε ότι λόγω της απεργίας, οι σεναριογράφοι ίσως μπορέσουν να κατεβάσουν νέες ή και καλύτερες ιδέες για την 5η σεζόν και αυτό το βλέπει μόνο ως θετικό. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Οι σεναριογράφοι ξεκίνησαν να γράφουν την 5η σεζόν του Stranger Things τον Αύγουστο του 2022, οπότε έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Το Stranger Things 5 δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Netflix.