One Piece: Πρώτο trailer από τη live-action προσαρμογή του Netflix!

Αυτή είναι η live-action εκδοχή του βασιλιά των πειρατών
18 Ιουνίου 2023 11:07
One Piece: Πρώτο trailer από τη live-action προσαρμογή του Netflix!

Το Netflix έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για τη live-action προσαρμογή του One Piece, μιας από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες σειρές manga όλων των εποχών. Το trailer, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο παγκόσμιο fan event Tudum το Σάββατο, δίνει μια γεύση από την περιπέτεια που περιμένει τον Monkey D. Luffy και το πλήρωμά του.

Η σειρά των οκτώ επεισοδίων, που βασίζεται στο έργο του θρυλικού Eiichiro Oda, ακολουθεί τον Iñaki Godoy ως Luffy, έναν νεαρό που ονειρεύεται να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Για να πετύχει τον στόχο του, ξεκινά να βρει τον θρυλικό θησαυρό, γνωστό ως One Piece, που είναι κρυμμένος κάπου στον απέραντο ωκεανό. Στην πορεία, στρατολογεί ένα πιστό πλήρωμα, μεταξύ των οποίων ο Mackenyu ως Roronoa Zoro, η Emily Rudd ως Nami, ο Jacob Romero Gibson ως Usopp και ο Taz Skylar ως Sanji.

Το trailer παρουσιάζει τον πολύχρωμο και ιδιόρρυθμο κόσμο του One Piece, καθώς και τις γεμάτες δράση μάχες και κωμικές στιγμές που αγαπούν οι λάτρεις του manga και του anime. Επίσης, προϊδεάζει για μερικούς από τους κινδύνους και τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει ο Luffy και το πλήρωμά του στο ταξίδι τους, όπως οι κυνηγοί επικηρυγμένων και άλλοι πειρατές.

Το One Piece είναι μια από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες manga σειρές στην ιστορία, με σχεδόν 500 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν πουληθεί παγκοσμίως από το ντεμπούτο της το 1997. Έχει επίσης γεννήσει μια anime σειρά που προβάλλεται από το 1999, καθώς και πολυάριθμα βιντεοπαιχνίδια και κινηματογραφικές ταινίες στην Ιαπωνία.

Η live-action σειρά δημιουργήθηκε από τους Matt Owens και Steven Maeda, οι οποίοι είναι επίσης οι showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Eiichiro Oda συμμετέχει επίσης ως εκτελεστικός παραγωγός. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 31 Αυγούστου.