Έτσι θα είναι η στολή του Luffy στην live-action σειρά του One Piece του Netflix (ΦΩΤΟ)

Κυκλοφόρησε το πρώτο υλικό από παρευρισκόμενους στο TUDUM event
17 Ιουνίου 2023 16:33
Έτσι θα είναι η στολή του Luffy στην live-action σειρά του One Piece του Netflix (ΦΩΤΟ)

Τις τελευταίες ημέρες, το Netflix έχει διοργανώσει ένα ειδικό event για τους fans ονόματι TUDUM, στο οποίο πηγαίνουν δεκάδες fans για να επισκεφθούν μεταξύ άλλων και σκηνικά από επερχόμενα και αγαπημένα σόου της υπηρεσίας. Ένα από αυτά είναι το One Piece, που αναμένεται να παίξει στο Netflix σύντομα.

Το Netflix έφερε σε αυτό το event διάφορα props από την live-action σειρά και τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν εικόνες και βίντεο σε social media πλατφόρμες με τη στολή του Monkey D. Luffy, το εμβληματικό πλοίο και άλλα. Στη σειρά που έχει δουλέψει και ο θρυλικός δημιουργός Eiichiro Oda, θα πρωταγωνιστεί ο Iñaki Godoy στο ρόλο του Luffy και παρακάτω μπορείτε να δείτε καλύτερα τη στολή και το εμβληματικό καπέλο που θα φοράει στη σειρά.

Μπορείτε να πάρετε μια ακόμη γεύση από το πως θα μοιάζει το πλοίο στη σειρά, μέσα από αυτή τη μεγάλη κατασκευή που υπάρχει στο TUDUM event:

Ο πρωταγωνιστής του live-action One Piece μιλάει για τη σειρά και προσκαλεί τους fans στο TUDUM event:

Η 1η σεζόν θα καλύψει το East Blue Arc του manga. Έτσι, πρόκειται να επικεντρωθεί στον Monkey D. Luffy, ο οποίος θα ξεκινήσει ένα τεράστιο ταξίδι ως πειρατής. Κατά πάσα πιθανότητα θα τον δούμε να τρώει και το “devil fruit” που του έδωσε την εμβληματική ικανότητά του που του επιτρέπει να είναι το «παιδί λάστιχο».

Εμπνευσμένος από τον παιδικό του ήρωα, τον Shanks, με το κεφάλι ψηλά και ένα μεγάλο όνειρο, ο Luffy θα ξεκινήσει να το ταξίδι του για να γίνει ο «Βασιλιάς των Πειρατών» ανακαλύπτοντας τον μυστικό θησαυρό του θρυλικού πειρατή Gol D. Roger.

Iñaki Godoy ως Monkey D. Luffy, Mackenyu Arata ως Roronoa Zoro, Emily Rudd ως Nami, Jacob Romero Gibson ως Usopp, Taz Skylar ως Sanji, Peter Gadiot ως Shanks, Morgan Davies ως Koby, Ilia Isorelýs Paulino ως Alvida, Aidan Scott ως Helmeppo, Langley Kirkwood ως Captain Morgan, Jeff Ward ως Buggy, Celeste Loots ως Kaya, Alexander Maniatis ως Klahadore, Craig Fairbrass ως Chef Zeff, Steven Ward ως Dracule Mihawk, McKinley Belcher III ως Arlong, Chioma Umeala ως Nojiko, Vincent Regan ως Garp, Bianca Oosthuizen ως Sham, Chanté Grainger ως Banchina και Grant Ross ως Genzo.

Προς το παρόν γνωρίζουμε επίσημα ότι η One Piece σειρά του Netflix θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2023.