The Witcher: Το Wild Hunt έρχεται στο επίσημο trailer της 3ης σεζόν της σειράς του Netflix!

Προ των πυλών η τελευταία παράσταση του Henry Cavill ως Geralt
08 Ιουνίου 2023 22:47
The Witcher: Το Wild Hunt έρχεται στο επίσημο trailer της 3ης σεζόν της σειράς του Netflix!

Στο πιο απίθανο μέρος αποκαλύφθηκε το επίσημο trailer της 3ης σεζόν του The Witcher, καθώς έκανε πρεμιέρα εν μέσω του Summer Game Fest 2023. Το trailer ήταν καταιγιστικό και συναισθηματικά φορτισμένο καθώς έδωσε μια πιο λεπτομερή ματιά στην τελευταία παράσταση του Henry Cavill στον εμβληματικό ρόλο του Geralt of Rivia, μιας και από την 4η σεζόν (και για την 5η σεζόν) θα αναλάβει ο Liam Hemsworth

"Για πρώτη φορά, νιώθω πραγματικό φόβο" ακούγεται να λέει ο Geralt στη Ciri (Freya Alan) καθώς την κοιτάει με στοργή στα μάτια. Δεμένη σαν μια αταίριαστη οικογένεια, ο Geralt, η Yennefer (Anya Chalotra) και η Ciri θα πρέπει να παλέψουν ενάντια στις δυνάμεις που θέλουν το κακό της. Το Wild Hunt όπως θα δείτε έρχεται και το τέλος είναι κοντά! 

Δείτε το επίσημο trailer της 3ης σεζόν του The Witcher

Ακόμη, δόθηκε στη δημοσιότητα η περίληψη της 3ης σεζόν του The Witcher όπου αναφέρει: "Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri (Freya Allan) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοσύστατη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Yennefer (Anya Chalotra), στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού - και αντί γι' αυτό, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα".

Η 3η σεζόν της σειράς The Witcher (Ο Γητευτής) θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου (Vol.1) με τα πρώτα 5 επεισόδια και στις 27 Ιουλίου (Vol.2) με τα υπόλοιπα τρία επεισόδια.