Fubar: Κυκλοφόρησε η πρώτη σειρά του Arnold Schwarzenegger στο Netflix

Έκανε πρεμιέρα σήμερα
25 Μαΐου 2023 22:50
Fubar: Κυκλοφόρησε η πρώτη σειρά του Arnold Schwarzenegger στο Netflix

Ψάχνετε να ξεκινήσετε μια νέα σειρά με μπόλικη δράση; Τότε να σας πούμε ότι από σήμερα θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο τηλεοπτικό σόου του Arnold Schwarzenegger (Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ) μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix.

Ο λόγος γίνεται για το Fubar, η νέα action σειρά της υπηρεσίας με πρωταγωνιστή τον “Terminator” Schwarzenegger, ο οποίος υποδύεται έναν πράκτορα της CIA που ανακαλύπτει ότι και η κόρη του είναι πράκτορας. Η σειρά έρχεται υπό την καθοδήγηση του Nick Santora, ο οποίος έχει εργαστεί σε διάφορα τηλεοπτικά projects, ενώ ήταν παραγωγός και στο Prison Break.

Το Fubar αποτελείται από 8 επεισόδια, τα οποία έχουν σκηνοθετήσει οι Phil Abraham, Steven A. Adelson, Holly Dale και Stephen Surjik, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Cait Duffy, Michael J. Gutierrez και Nick Santora.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει:

Όταν ένας πατέρας και μια κόρη μαθαίνουν ότι και οι δύο ήταν μυστικοί πράκτορες της CIA επί χρόνια, συνειδητοποιούν ότι ολόκληρη η σχέση τους ήταν ένα ψέμα κι ότι δεν γνωρίζουν καθόλου, στην πραγματικότητα, ο ένας τον άλλο. Αναγκάζοντάς τους να συνεργαστούν, το FUBAR εξερευνά την καθολική δυναμική της οικογένειας, με φόντο ένα παγκόσμιο δίκτυο κατασκόπων, απίστευτης δράσης και χιούμορ.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Monica Barbaro, Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris και Fabiana Udenio.

Το Fubar παίζει από σήμερα στο Netflix.