The Idol: “Πάτωσε” στο Rotten Tomatoes η νέα σειρά του HBO με τον The Weeknd

Έχει πολύ χαμηλό “Tomatometer”
24 Μαΐου 2023 13:56
The Idol: “Πάτωσε” στο Rotten Tomatoes η νέα σειρά του HBO με τον The Weeknd

Το The Idol είναι η ολοκαίνουργια σειρά του HBO από τον Sam Levinson του Euphoria, η οποία πρόκειται να παίξει πολύ σύντομα στο αμερικανικό δίκτυο. Ωστόσο, το σόου είχε την παγκόσμια προβολή του στις Κάννες και οι πρώτες κριτικές ήρθαν στη δημοσιότητα και σίγουρα δεν είναι αυτές που περίμενε ο Levinson και ο The Weeknd.

Έτσι, το The Idol μέχρι στιγμής έχει μόλις 9% από όλες τις κριτικές (περίπου 11 στο σύνολο) στο “Average Tomatometer”. Ωστόσο, ίσως η βαθμολογία ανέβει αρκετά, όταν την παρακολουθήσει περισσότερες κόσμος. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται ότι το νέο δημιούργημα του Levinson δεν είχε την ίδια επιτυχία όπως άλλα σόου του HBO.

Η νέα δημιουργία του Levinson έρχεται με πρωταγωνιστή τον Abel Tesfaye ή αλλιώς The Weeknd και την Lily Rose Depp. Μάλιστα, το ίδιο το HBO λέει ότι η σειρά είναι αρρωστημένη: "Το The Idol έρχεται από τα αρρωστημένα και στριμμένα μυαλά των Abel και Sam Levinson."

Η πλοκή της σειράς τοποθετεί σαν κεντρικό πρόσωπο την ανερχόμενη ποπ σταρ της Rose Depp, στο μονοπάτι ενός guru αυτοβελτίωσης (Abel "The Weeknd" Tesfaye), όπου αρχίζουν να της συμβαίνουν επικίνδυνα και δελεαστικά απόκρυφα σκηνικά.

Στη σειρά παίζουν επίσης οι: Debby Ryan, Troye Sivan, Steve Zissis, Melanie Liburd, Tunde Adebimpe, Elizabeth Berkley Lauren, Nico Hiraga, Anne Heche, Rachel Sennot, Hari Nef και η Jennie, ιδρύτρια του γκρουπ, Blackpink.

Το The Idol θα κάνει πρεμιέρα στο Max στις 4 Ιουνίου.