Succession: Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς είναι προ των πυλών - Δείτε το trailer

Ο επίλογος της διαμάχης των Roys έρχεται αυτή την Κυριακή
22 Μαΐου 2023 14:06
Succession: Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς είναι προ των πυλών - Δείτε το trailer

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΤΗΝ 4η ΣΕΖΟΝ


Αμέσως μετά την προβολή του 9ου και προτελευταίου επεισοδίου του Succession, που επίσης συγκλόνισε με τα όσα γεγονότα στήνει για το φινάλε, το HBO κυκλοφόρησε το trailer που δίνει μια γεύση από το 10ο και τελευταίο οριστικά επεισόδιο της πολυβραβευμένης σειράς. 

Το 10ο επεισόδιο με τίτλο "With Open Eyes" θα προβληθεί στις 28 Μαΐου και εκτυλίσσεται μετά την κηδεία του Logan Roy (Brian Cox), καθώς ο Roman μοχλεύει τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ προς την πλευρά του Jery Mencken, ο οποίος υπόσχεται να μπλοκάρει το GoJo deal εφόσον εκλεγεί. Το πώς θα καταλήξει το κάθε ένα από τα αδέρφια των Roys θα φανεί αυτή την Κυριακή. 

Δείτε το trailer για το finale του Succession: 

Σύμφωνα με τη σύνοψη της 4ης σεζόν: 

Στην 4η σεζόν, η πώληση του ομίλου μέσων ενημέρωσης Waystar Royco στον οραματιστή του τεχνολογικού κλάδου Lukas Matsson πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Η προοπτική αυτής της συνταρακτικής πώλησης προκαλεί υπαρξιακές ανησυχίες και οικογενειακές διαιρέσεις μεταξύ των Roys, καθώς αναμένουν πώς θα είναι η ζωή τους όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ακολουθεί ένας αγώνας για την εξουσία, καθώς η οικογένεια ζυγίζει ένα μέλλον όπου το κοινωνικό και πολιτικό της βάρος περιορίζεται σημαντικά.

Στο cast του 4ου κύκλου συμπεριλαμβάνονται οι: Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, J. Smith-Cameron, Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Justine Lupe, Scott Nicholson, Zoë Winters, Annabeth Gish, Adam Godley, Eili Harboe, Jóhannes Haukur Jóhannesson  και Jeannie Berlin

Tags: