Star Wars: Μάθαμε μάλλον την ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς Ahsoka

Μετά βίας προλαβαίνει το ραντεβού του Αυγούστου
20 Μαΐου 2023 09:54
Star Wars: Μάθαμε μάλλον την ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς Ahsoka

Ίσως η πιο αναμενόμενη Star Wars σειρά μετά το ίδιο το "The Mandalorian" είναι αυτή της "Ahsoka" και μάλλον μάθαμε την ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας του. Σύμφωνα με τη σελίδα Disney Movie Insiders, το Star Wars: Ahsoka θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney Plus, κάτι που αν ισχύει προλαβαίνει το ραντεβού που είχε δώσει από το Star Wars Celebration 2023 στο παρά πέντε. 

Η πληροφορία για την ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς υπήρχε στο Disney Movie Insiders αλλά αφαιρέθηκε λίγο αργότερα. Μάλιστα, η Disney επιβεβαίωσε στο Collider ότι αυτή η πληροφορία που διαδόθηκε μέσα από την εν λόγω ιστοσελίδα δεν ισχύει. Από τη μία μπορεί γιατί πράγματι δεν ισχύει και από την άλλη γιατί η Lucasfilm και η Disney θέλουν να αποκαλύψουν την ημερομηνία σε δικό τους χρόνο. 

Η πλοκή της σειράς θα εκτυλίσσεται γύρω από την προσπάθεια της Ahsoka (Rosario Dawson) να βρει τον Ezra Bridger, μετά το φινάλε του "Star Wars: Rebels" αλλά και να σταματήσει τη νέα απειλή του γαλαξία: τον Grand Admiral Thrawn. Οι εναπομείναντες Αυτοκρατορικοί τον θεωρούν ως τον επόμενο μεγάλο ηγέτη τους, μετά τον φαινομενικό θάνατο του Palpatine στο "Return of the Jedi" και τον έχουν χρίσει ως "Heir to the Empire" (διάδοχο της Αυτοκρατορίας).

Πρόκειται ουσιαστικά και για μια αναφορά στα ομώνυμα novels του Star Wars δια χειρός Timothy Zahn, τα οποία θεωρούνται ανάμεσα στα καλύτερα που έχουν γραφτεί για το σύμπαν. Τα γεγονότα φυσικά θα συνεχίσουν αυτά του "Rebels" καθώς ο Ezra και ο Thrawn είχαν χαθεί στα Unknown Regions, όταν ο πρώτος χρησιμοποίησε τις Force δυνάμεις του για να δραπετεύσει με τα Purgills στο υπερδιάστημα. 

Όπως αποκάλυψε και επίσημα το πρώτο trailer της "Ahsoka", εκτός φυσικά της Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, ο Eman Esfandi θα υποδυθεί τον Ezra Bridger, ο Lars Mikkelsen τον Grand Admiral Thrawn, η Natasha Liu Bordizzo την Sabine Wren και η Mary Elizabeth Winstead την Hera Syndulla, David Tennant ως Huyang ενώ θα συμμετέχουν επίσης οι Ray Stevenson ως Baylan, Ivanna Sakhno και ο Hayden Christensen ως Anakin Skywalker. 

Το Ahsoka θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου στο Disney+ -εφόσον ισχύουν οι πληροφορίες- και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer.