Sonic Prime: Ο μπλε σκαντζόχοιρος επιστρέφει στο Netflix με τη 2η σεζόν του

Για μία νέα και τρελή περιπέτεια
17 Μαΐου 2023 19:38
Sonic Prime: Ο μπλε σκαντζόχοιρος επιστρέφει στο Netflix με τη 2η σεζόν του

H Sega σε συνεργασία με το Netflix αποκάλυψαν ότι η 2η σεζόν του Sonic Prime θα καταφθάσει πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζετε. Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπητός μπλε σκαντζόχοιρος ετοιμάζεται για μία ακόμη τρελή περιπέτεια που θα γίνει διαθέσιμη μέσα στο καλοκαίρι.

Ναι, τι κι αν έπαιξε η σειρά τον περασμένο Δεκέμβριο, ο 2ος κύκλος θα κυκλοφορήσει στην streaming πλατφόρμα στις 13 Ιουλίου. Μάλιστα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε και η πρώτη εικόνα από το νέο κεφάλαιο, όπου εκτός από τον Sonic βλέπουμε και τους Knuckles, Tails, Rose και άλλους χαρακτήρες.

Ο Deven Mack θα δώσει και πάλι τη φωνή του στον Sonic, ενώ το cast συμπληρώνουν και οι Shannon Chan-Kent ως Amy Rose, Brian Drummond ως Eggman, Ashleigh Ball ως Tails, Adam Nurada ως Knuckles, Kazumi Evans ως Rouge the Bat και Ian Hanlin ως Shadow και Big the Cat.

Δείτε τη νέα εικόνα παρακάτω:

Σε περίπτωση που δεν έχετε δει ακόμη την 1η σεζόν, παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές πληροφορίες, όπως την επίσημη σύνοψη:

Είναι ο Sonic που ξέρετε και αγαπάτε, μέχρι που μια απίστευτη ανατροπή τον ωθεί σε μια νέα περιπέτεια, με ένα ανανεωμένο καστ, τον Sonic όπως δεν τον έχετε ξαναδεί ποτέ και με τη μοίρα του multiverse να βρίσκεται στα χέρια του.

Αυτή η περιπέτεια του Sonic είναι κάτι περισσότερο από ένας αγώνας δρόμου για να σώσει το σύμπαν από τις σατανικές μηχανορραφίες του Dr. Eggman και του στρατού των badnik ρομπότ του. Είναι ένας αγώνας δρόμου για να σώσει τους φίλους του που μέχρι τώρα θεωρούσε δεδομένους.

Η 3D animated σειρά λαμβάνει χώρα στο ίδιο setting με τα Sonic παιχνίδια και στην παραγωγή βρίσκεται η Man of Action Entertainment, γνωστή για το Ben 10 και τη σειρά του Big Hero 6, με το σόου να περιγράφεται ως μια "περιπέτεια υψηλών οκτανίων" που θα ακολουθεί τον Sonic και τον αγώνα του να σώσει ένα "παράξενο νέο multiverse".

Sonic Prime: Ο μπλε σκαντζόχοιρος ετοιμάζεται για μία τρελή περιπέτεια στο Netflix – Δείτε το trailer

Βασικός ανταγωνιστής είναι ο Dr. Eggman που απειλεί να καταστρέψει το σύμπαν, ενώ ο Sonic θα πρέπει να σώσει όχι μόνο τον κόσμο, αλλά και τους φίλους του.

Η 2η σεζόν του Sonic Prime θα παίξει αποκλειστικά στο Netflix στις 13 Ιουλίου.