Kitchen Nightmares: Επιστρέφει το reality με τον Gordon Ramsay μετά από 9 χρόνια

Ο διάσημος σεφ τα είχε παρατήσει αλλά τώρα θα υπομείνει νέους Εφιάλτες στην Κουζίνα
16 Μαΐου 2023 15:18
Kitchen Nightmares: Επιστρέφει το reality με τον Gordon Ramsay μετά από 9 χρόνια

Από το πουθενά ανακοινώθηκε πως το Kitchen Nightmares επιστρέφει στο Fox με νέα επεισόδια, σχεδόν 10 χρόνια μετά το αναπάντεχο τέλος της. Τότε ο παρουσιαστής και παγκοσμίου φήμης σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ (Gordon Ramsay) είχε βάλει τέλος στην εκπομπή καθώς είχε δηλώσει πως "ήρθε η ώρα του τέλους του", έπειτα από μια εξαιρετικά επιτυχημένη διεθνή πορεία από το 2004. 

Μάλιστα, υπήρξε και η ελληνική βερσιόν του ριάλιτι makeover εστιατορίων με τίτλο "Εφιάλτης στην Κουζίνα", το οποίο παρουσίαζε στο κανάλι Alpha ο Έκτορας Μποτρίνι. 

Tο τελευταίο επεισόδιο του Kitchen Nightmares είχε προβληθεί στις 12 Σεπτεμβρίου του 2014 και τώρα το Fox με τον Ramsay γυρίζουν ήδη το νέο 14ο κύκλο επεισοδίων, ο οποίος θα προβληθεί στο κανάλι την τηλεοπτική σεζόν 2023-2024

Ο Ramsay παραδέχτηκε στο Entertainment Weekly το 2018 ότι ήταν δική του ιδέα να ακυρώσει τη σειρά: "Ακύρωσα τη δική μου σειρά στο Fox, το Kitchen Nightmares. Ξύπνησα στη μέση της νότιας Γαλλίας μετά από γυρίσματα μιας εβδομάδας με έναν Βρετανό που δεν θα εμπιστευόμουν ούτε το μπάνιο μου, πόσο μάλλον το εστιατόριό μου. "Επειδή διοικούσε ένα χιονοδρομικό κέντρο, ένιωθε ότι μπορούσε να εκμεταλλευτεί όλους αυτούς τους πελάτες επειδή δεν υπήρχε πουθενά αλλού να φάει. Μου έριχνε σκατά επειδή του έλεγα την αλήθεια και σκέφτηκα: "'Τελειώσαμε'".

Για την ιστορία, το Kitchen Nightmares είχε κάνει ντεμπούτο στην βρετανική τηελόραση το 2004 και αποδείχθηκε τεράστιο hit για το Channel 4. Έπειτα το 2007, ήρθε η αμερικάνικη βερσιόν στο κανάλι Fox που προβλήθηκε για 7 σεζόν με τον Gordon Ramsay να ταξιδεύει κατά μήκος των ΗΠΑ και να προσπαθεί να βάλει σε τάξη κουζίνες εστιατορίων που ήταν για γέλια και για κλάματα.