Σειρά Harry Potter: Η αντίδραση του 'Lucius Malfoy' στο remake είναι σαν αυτή των fans

O Jason Isaacs σπάει τη σιωπή του
16 Μαΐου 2023 10:19
Σειρά Harry Potter: Η αντίδραση του 'Lucius Malfoy' στο remake είναι σαν αυτή των fans

Στο άκουσμα του τηλεοπτικού remake του Harry Potter για λογαριασμό του Max (πρώην HBO Max) οι αντιδράσεις των fans ήταν αναμενόμενα ποικίλες και κυρίως δύσπιστες για το μέλλον. Τώρα, ο Jason Isaacs, που υποδύθηκε τον Lucius Malfoy στις ταινίες του Χάρι Πότερ σπάει τη σιωπή του και μιλάει με κάθε ειλικρίνεια για το πώς νιώθει για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά. 

Μιλώντας στο Radio Times, ο Isaacs νιώθει "το ίδιο παράξενα με τους fans" για αυτή την εξέλιξη, αν και δήλωσε ότι ανυπομονεί να δει πως θα είναι η σειρά Harry Potter και ότι θα την παρακολουθήσει. 

" Για εμένα είναι το ίδιο παράξενο με όλους τους άλλους που έχουν δει τις ταινίες. Τυχαίνει να παίζω κι εγώ στις ταινίες. Φτιάχνουν ένα νέο Spider Man κάθε 15 λεπτά. Ξέρετε, υπήρχαν πολλά πράγματα στα βιβλία που τα αφήσαμε εκτός... Ναι, είναι ένα περίεργο συναίσθημα, αλλά δεν είναι πιο περίεργο για μένα απ' ό,τι για οποιονδήποτε άλλο. Ανυπομονώ να τους δω και να δω τι θα κάνουν".

Στη σειρά Harry Potter του Max θα εμπλέκεται ως παραγωγός η δημιουργός και οραματίστριά του, J.K. Rowling. Πρόσφατα, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Joseph Fiennes, μικρότερο αδερφό του Ralph Fiennes, εάν θα ήθελε να συμμετέχει στη σειρά, μιας και ο δεύτερος υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία τον Voldemort.

"Ξέρετε κάτι; Προσπαθώ να βρω εκείνο το πράγμα που μακιγιάρεσαι και το άλλο για τα μάτια, ίσως το χρειαστώ για μια οντισιόν. Δε ξέρω. Άκουσα πρόσφατα μόλις ότι θα γίνει και είναι φοβερό. Σα να ήταν χθες μου φαίνεται. Δεν ξέρω βέβαια γιατί πρέπει να τα επανεφεύρουν όλα, αλλά θαρρώ ότι αυτό συμβαίνει." είπε χαρακτηριστικά για το ενδεχόμενο να παίξει στη reboot σειρά, την ώρα που ο Ralph Fiennes έχει δηλώσει  πως "χωρίς καμία αμφιβολία" θα έπαιζε ξανά στο σύμπαν του Χάρι Πότερ.  

Στην επίσημη περιγραφή που έδωσε το MAX για την τηλεοπτική σειρά Harry Potter γράφονται τα εξής: "Οι ιστορίες από κάθε ένα από τα Harry Potter βιβλία της Rowling θα γίνουν μια δεκαετής σειρά που θα παραχθεί με την ίδια επιβλητική μαεστρία, αγάπη και φροντίδα για την οποία είναι γνωστό αυτό το παγκόσμιο franchise. Η σειρά θα διαθέτει ένα νέο καστ που θα ηγηθεί μιας νέας γενιάς θαυμαστών, γεμάτη από τις φανταστικές λεπτομέρειες, τους πολυαγαπημένους χαρακτήρες και τις θεαματικές τοποθεσίες που οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ έχουν αγαπήσει για πάνω από 25 χρόνια.

Κάθε σεζόν θα είναι αυθεντική ως προς τα πρωτότυπα βιβλία και θα φέρει τον Χάρι Πότερ και όλες εκείνες τις απίστευτες περιπέτειες σε ένα νέο κοινό σε όλο τον κόσμο, ενώ οι πρωτότυπες, κλασικές και αγαπημένες ταινίες θα παραμείνουν στον πυρήνα του franchise και θα είναι διαθέσιμες για να τις παρακολουθήσει το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο".

Πότε αναμένεται η σειρά Harry Potter; 

Προς το παρόν είναι πολύ νωρίς για να δοθεί επίσημα μια ημερομηνία ή παράθυρο κυκλοφορίας για την σειρά Harry Potter. Το σίγουρο είναι ότι θα προβληθεί μέσα από το MAX, τη νέα streaming υπηρεσία που παίρνει τη θέση του HBO Max και θα περιλαμβάνει περιεχόμενο από την βιβλιοθήκη της Warner Bros. και του Discovery. Η Warner ανέφερε ότι βρίσκεται σε αναζήτηση σεναριογράφου και showrunner για να ηγηθεί του project. 

Πληροφορίες του Deadline εικάζουν ότι στην καλύτερη περίπτωση θα βγει στον αέρα τη σεζόν 2025/2026

Tags: