Archer: Η θεότρελη animated σειρά ανακοίνωσε το οριστικό φινάλε της

Η 14η Σεζόν θα είναι και η τελευταία για τον Sterling Archer και τα καμώματά του
16 Μαΐου 2023 08:56
Archer: Η θεότρελη animated σειρά ανακοίνωσε το οριστικό φινάλε της

Ο καλύτερος ντετέκτιβ του κόσμου, ο Sterling Archer, ετοιμάζεται να αποσυρθεί πολύ σύντομα. Το δίκτυο FXX (των FX και Hulu) ανακοίνωσε πως βάζει τέλος στην animated σειρά "Archer", με την 14η σεζόν του να είναι και η τελευταία

Το "αντίο" της θεότρελης ομάδας πρακτόρων του Archer θα ξεκινήσει στις 30 Αυγούστου με την διπλή πρεμιέρα της 14ης σεζόν, καθώς θα αποτελείται από δύο επεισόδια στο κανάλι FXX και την επόμενη μέρα θα γίνονται διαθέσιμα τα επεισόδια στο Hulu. 

Για την ιστορία, το Archer έκανε το ντεμπούτο του το 2009 στο FX και μετέπειτα το 2017 μετακόμισε στο συγγενικό κανάλι, FXX. Κατάφερε να γίνει μια πολυβραβευμένη σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες αποσπώντας 9 Emmy υποψηφιότητες και κερδίζοντας τέσσερα βραβεία συνολικά, μαζί με αυτό της Καλύτερης Animated Σειράς το 2016, καθώς και 4 Critics' Choice Awards. Το Archer είχε βιώσει και μια τραγική απώλεια όταν έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Jessica Walter το 2021, η οποία δάνειζε τη φωνή της στην μητέρα του Archer, Malory, και έτσι την αποχαιρέτησε στο φινάλε της 12ης σεζόν. 

Τις φωνές τους δανείζουν οι: H. Jon Benjamin ως Sterling Archer, Aisha Tyler ως Lana Kane, Judy Greer ως Cheryl Tunt, Amber Nash ως Pam Poovey, Chris Parnell ως Cyril Figgis, Adam Reed ως Ray Gillette και Lucky Yates ως Dr. Krieger.

Ακολουθεί και η teaser αφίσα της τελευταίας σεζόν του Archer: 

Tags: