The Witcher Σεζόν 3: Κυκλοφόρησε νέο υλικό με Geralt και Yennefer

Μετράμε πλέον αντίστροφα για τον 3ο κύκλο
13 Μαΐου 2023 14:11
The Witcher Σεζόν 3: Κυκλοφόρησε νέο υλικό με Geralt και Yennefer

Η πρεμιέρα για το 1ο μέρος της 3ης σεζόν του The Witcher πλησιάζει και μόλις δημοσιεύτηκε νέο φωτογραφικό υλικό, το οποίο θέλει να σας προετοιμάσει κατάλληλα. Οι νέες εικόνες έρχονται από το Entertainment Weekly και κατά τη διάρκεια του “Summer Preview Exclusive 2023”.

Φυσικά, η νέα σεζόν θα αντλεί έμπνευση από το 5ο βιβλίο της σειράς, το Time of Contempt και όπως είχε γίνει γνωστό, θα είναι ακόμη πιο πιστό αυτή τη φορά μιας και οι δημιουργοί είχαν βάλει και το δικό τους λιθαράκι στους προηγούμενους κύκλους. Επίσης, να σας υπενθυμίσουμε, ότι το Netflix έχει χωρίσει τα νέα επεισόδια σε δύο μέρη που θα τα δείτε με διαφορά σχεδόν ενός μήνα.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες παρακάτω:

Η επίσημη περίληψη της 3ης σεζόν:

Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri (Freya Allan) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοσύστατη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν.

Η Yennefer (Anya Chalotra), στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού - και αντί γι' αυτό, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα.

O Henry Cavill παραδέχεται ότι προτιμάει να παίζει παρά να βγαίνει έξω. Διαβάστε τις δηλώσεις του πατώντας εδώ. Πριν από λίγη ώρα σας ενημερώσαμε και για την αντίδραση της “Yennefer” όταν έμαθε ότι ο Henry Cavill θα αποχωρήσει από τη σειρά.

Η 3η σεζόν της σειράς The Witcher (Ο Γητευτής) θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου (Vol.1) και στις 27 Ιουλίου (Vol.2).