Arnold: Κυκλοφόρησε το trailer για το ντοκιμαντέρ του Schwarzenegger που θα παίξει στο Netflix

Πρεμιέρα μέσα στον Ιούνιο
10 Μαΐου 2023 19:35
Arnold: Κυκλοφόρησε το trailer για το ντοκιμαντέρ του Schwarzenegger που θα παίξει στο Netflix

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από το ντοκιμαντέρ ονόματι Arnold (Άρνολντ), το οποίο θα χωριστεί σε τρία μέρη και θα σας παρουσιάσει ακυκλοφόρητο υλικό από τη ζωή του Arnold Schwarzenegger (Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ).

Η σειρά θα σας διηγηθεί διάφορες ιστορίες από την πορεία του Schwarzenegger από την ύπαιθρο της Αυστρίας προς την κατάκτηση του αμερικανικού ονείρου. Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ έχει αναλάβει η Lesley Chilcott και την παραγωγή ο Allen Hughes. Στο Arnold θα δείτε μεταξύ άλλων και συνεντεύξεις από τον ίδιο τον ηθοποιό, καθώς και φίλους, εχθρούς και άλλους ανθρώπους που δούλεψαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια.

Οι πρώτες πληροφορίες σύμφωνα με το Netflix

Η σειρά μάς δίνει για πρώτη φορά μια γεύση από τις πιο προσωπικές συνεντεύξεις του Σβαρτζενέγκερ, των φίλων του, των εχθρών του, των συμπρωταγωνιστών του και άλλων παρατηρητών. Το υλικό περιλαμβάνει από τις στιγμές που έχτιζε το σώμα του μέχρι τις θριαμβευτικές ημέρες του Χόλιγουντ και την εποχή που ήταν κυβερνήτης της Καλιφόρνιας. Οι χαρούμενες και δύσκολες στιγμές της οικογενειακής ζωής του ξεδιπλώνονται σαν παραμύθι, κάτι που συνάδει με την τεράστια προσωπικότητά του.

Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ ακολουθεί την πολύπλευρη ζωή και καριέρα του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, από τα πρωταθλήματα του μπόντι μπίλντινγκ ως το Χόλιγουντ και την πολιτική.

Δείτε το πρώτο trailer:

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι ο Schwarzenegger ετοιμάζει ακόμη ένα project με την streaming υπηρεσία το οποίο ονομάζεται FUBAR, όπου θα υποδυθεί έναν πράκτορα της CIA και παράλληλα κρύβει την ταυτότητά του από την ίδια του την οικογένεια.

To Arnold (Άρνολντ) θα παίξει αποκλειστικά στο Netflix στις 7 Ιουνίου.