The Bear: Ημερομηνία πρεμιέρας για την 2η σεζόν στην Ελλάδα

Με όλα τα επεισόδια από την πρώτη μέρα
10 Μαΐου 2023 19:09
The Bear: Ημερομηνία πρεμιέρας για την 2η σεζόν στην Ελλάδα

Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε πότε ακριβώς θα παίξει η 2η σεζόν του The Bear και τώρα, το Disney+ Ελλάδας ανακοίνωσε την πρεμιέρα για τη χώρα μας. Έτσι, φαίνεται ότι δε θα χρειαστεί να περιμένετε και πολύ, καθώς ο νέος κύκλος της δημοφιλούς σειράς θα παίξει μέσα στον Ιούλιο.

Η συνέχεια της βραβευμένης σειράς του FX, θα παίξει στην Ελλάδα στις 19 Ιουλίου μέσα από το Disney+. Μάλιστα και τα 10 επεισόδια της νέας σεζόν θα γίνουν διαθέσιμα απευθείας.

Μερικές πληροφορίες για τη 2η σεζόν:

O δεύτερος κύκλος ακολουθεί τον Carmen «Carmy» Berzatto (Jeremy Allen White), τη Sydney Adamu (Ayo Edebiri) και τον Richard «Richie» Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) καθώς εργάζονται σκληρά, για να ανεβάσουν το επίπεδο στο βρώμικο σαντουϊτσάδικό τους. Καθώς αλλάζουν ριζικά το εστιατόριο, αλλάζουν και οι ίδιοι, μέσα από το δικό τους προσωπικό ταξίδι, καθώς ο καθένας, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν και να αναμετρηθεί με το ποιός θέλει να είναι στο μέλλον.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αποδεικνύεται ότι το μόνο πράγμα που είναι πιο δύσκολο από τη λειτουργία ενός εστιατορίου είναι το άνοιγμα ενός νέου. Η ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει από την τρελή γραφειοκρατία της αδειοδότησης και των εργολάβων μέχρι την όμορφη και δημιουργική αγωνία του σχεδιασμού του νέου μενού.

Η μετάβαση αυτή, δίνει μια νέα οπτική στην έννοια της φιλοξενίας. Καθώς όλο το προσωπικό αναγκάζεται να έρθει σε επαφή με νέες μεθόδους συνεργασίας και να ξεπεράσει τα όρια των ικανοτήτων και των σχέσεων του, μαθαίνει επίσης τί σημαίνει να υπηρετείς, τόσο τους πελάτες όσο και ο ένας τον άλλον.

Η πρωτότυπη σειρά του FX δημιουργήθηκε από τον Christopher Storer (Ramy, Eighth Grade), ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Joanna Calo (BoJack Horseman, Undone), Hiro Murai (Atlanta, Station Eleven) της Super Frog, Josh Senior και Matty Matheson, ενώ παραγωγός είναι ο Tyson Bidner (Ramy). Η σειρά είναι παραγωγή της FX Productions.

Παίζουν επίσης και οι Molly Gordon, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson, Corey Hendrix, Richard Esteras, Jose M. Cervantes, Abby Elliott, Matty Matheson, Chris Witaske, Joel McHale και άλλοι.

Η 2η σεζόν του The Bear θα παίξει στις 19 Ιουλίου στο Disney+.