Netflix: Έρχεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Arnold Schwarzenegger

Δείτε την πρώτη αφίσα
09 Μαΐου 2023 18:48
Netflix: Έρχεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Arnold Schwarzenegger

Το Netflix ανακοίνωσε μια νέα σειρά τριών επεισοδίων που θα εξερευνήσει τη ζωή και την καριέρα του Arnold Schwarzenegger (Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ), του εμβληματικού ηθοποιού, bodybuilder και πολιτικού. Η σειρά, με τίτλο Arnold, θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει ειλικρινείς συνεντεύξεις με τον Schwarzenegger και φίλους, εχθρούς, συμπρωταγωνιστές και παρατηρητές του.

Η σειρά θα εξιστορεί την πορεία του Schwarzenegger από την επαρχία της Αυστρίας μέχρι την κορύφωση του αμερικανικού ονείρου. Θα καλύψει τα πάντα, από τις μέρες που έσπρωχνε σίδερα στα γυμναστήρια, μέχρι τους θριάμβους του στο Hollywood, την εποχή που κυβερνούσε την πολιτεία της Καλιφόρνια και τις χαρές και τις αναταράξεις της οικογενειακής του ζωής.

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει η Lesley Chilcott και την παραγωγή ο Allen Hughes, οι οποίοι βρίσκονται επίσης πίσω από τη σειρά Dear Mama για το Hulu, η οποία καταγράφει τη ζωή και την κληρονομιά του ράπερ Tupac Shakur και της μητέρας του Afeni Shakur.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι το Arnold έρχεται την ώρα που το Netflix ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και ένα ακόμη project με πρωταγωνιστή τον Schwarzenegger, ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά. Ο λόγος γίνεται για το FUBAR, το οποίο θα αποτελεί συνέχεια της ταινίας True Lies του 1994, στην οποία ο Schwarzenegger υποδυόταν έναν πράκτορα της CIA που κρύβει την ταυτότητά του από τη σύζυγο και την κόρη του.

Το Netflix έχει δώσει ήδη στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ του FUBAR, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023, αλλά το τρέιλερ του Arnold αναμένεται αύριο. Προς το παρόν έχουμε μόνο μια αφίσα για τη σειρά, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.