The Bear: Νέα εικόνα και ημερομηνία για τη 2η σεζόν της επιτυχημένης σειράς

Έρχεται τον Ιούνιο στο Hulu
08 Μαΐου 2023 22:35
The Bear: Νέα εικόνα και ημερομηνία για τη 2η σεζόν της επιτυχημένης σειράς

Το FX σε συνεργασία με το Hulu έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας την πρώτη επίσημη αφίσα από τη 2η σεζόν του The Bear και παράλληλα αποκάλυψαν πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα.

Όπως φαίνεται δε θα χρειαστεί να περιμένετε και πολύ για να δείτε την επιστροφή του Jeremy Allen White ως Carmen 'Carmy' Berzatto, καθώς έγινε γνωστό ότι ο νέος κύκλος θα παίξει στο Hulu στις 22 Ιουνίου.

Ο  δημιουργός της σειράς, Christopher Storer, δήλωσε πρόσφατα ότι ο νέος κύκλος θα επικεντρωθεί στο να αποκτήσει ο Carmy συναισθηματική εξισορρόπηση με τη θλίψη του.

Ο Carmy θα κλείσει κάπως το θέμα με τον αδελφό του, αλλά μετά πώς θα το χειριστεί αυτό στο μέλλον; Πώς μπορεί να χτίσει κάτι καινούργιο και να ξεκινήσει από ένα πιο θετικό σημείο;

Η πρώτη αφίσα της 2ης σεζόν του The Bear:

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες για τη 2η σεζόν, αλλά έγινε γνωστό πρόσφατα ότι θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Μέχρι σήμερα το The Bear έχει λάβει δεκάδες υποψηφιότητες και βραβεύσεις στα WGA, SAG Awards, Critics' Choice Awards και τις Χρυσές Σφαίρες.

Στο The Bear παίζουν επίσης και οι Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Molly Gordon, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson, Corey Hendrix, Richard Esteras, Jose M. Cervantes, Abby Elliott, Matty Matheson, Chris Witaske, Joel McHale και άλλοι.

Το The Bear θα παίξει στις 22 Ιουνίου στο Hulu και κατά πάσα πιθανότητα θα καταφθάσει την ίδια στιγμή και στη χώρα μας μέσα από τη “συχνότητα” του Disney Plus. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.