Έρχεται η τηλεοπτική σειρά ενός επιτυχημένου παιχνιδιού

Που κυκλοφόρησε το 2022
29 Απριλίου 2023 16:47
Έρχεται η τηλεοπτική σειρά ενός επιτυχημένου παιχνιδιού

Ακόμη ένα γνωστό βιντεοπαιχνίδι θα γίνει τηλεοπτική σειρά, με την γνωστή εταιρία παραγωγής, Story Kitchen, να αναλαμβάνει το project. Ο λόγος γίνεται για το Vampire Survivors, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022 για PC και κονσόλες, και ετοιμάζεται να κάνει τώρα το ντεμπούτο του στο χώρο της τηλεόρασης.

Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ του Deadline, το Vampire Survivors θα γίνει animated σόου, με τον ιδρυτή του στούντιο ανάπτυξης της Poncle, Luca Galante, να διασκευάζει το παιχνίδι σε μία “premium” σειρά.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το Vampire Survivors, αυτό έχει έντονο άρωμα από τη σειρά Castlevania της Konami, αλλά και από το Vox Machina. Οι παίκτες ελέγχουν έναν χαρακτήρα που παλεύει ενάντια σε συνεχή κύματα τεράτων, με στόχο την επιβίωσή του. Ο τίτλος διαδραματίζεται στην Ιταλία το 2021, όπου ζει ένας διαβολικός άνθρωπος ονόματι Bisconte Draculó, ο οποίος μέσα από τις μαγείες του κατέστρεψε τον κόσμο, φέρνοντας πείνα και βάσανα στους ανθρώπους.

Μέχρι στιγμής η Story Kitchen ψάχνει σεναριογράφο για να γράψει τα επεισόδια, καθώς και τηλεοπτικό “σπίτι” για να αγοράσει το project.

O Galante της Poncle δήλωσε τα εξής:

Το πιο σημαντικό πράγμα στο Vampire Survivors είναι η ιστορία του, επομένως είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δηλαδή να δούμε αυτό το project που ξεκίνησε ως ένα μικρό indie παιχνίδι, να ζωντανεύει ως τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων.

Είναι επίσης υπέροχο να συνεργαστώ με τόσο έμπειρους και ταλαντούχους ανθρώπους για αυτό το σόου.

Για την ιστορία, το Vampire Survivors γνώρισε μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως κερδίζοντας και δύο βραβεία BAFTA. Τέλος, είχε λάβει και πολλές υποψηφιότητες στα Game Developer’s Choice Awards, The Steam Awards και The Game Awards.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.