Black Knight: Αυτή είναι η νέα μεγάλη κορεάτικη σειρά του Netflix – Δείτε trailer

Θα παίξει στην υπηρεσία μέσα στον Μάιο
27 Απριλίου 2023 22:26
Black Knight: Αυτή είναι η νέα μεγάλη κορεάτικη σειρά του Netflix – Δείτε trailer

Το Netflix έχει έναν άσσο στο μανίκι του που αναμένεται να αποκαλύψει μέσα στον Μάιο. Πιο συγκεκριμένα, η streaming υπηρεσία πρόκειται να φέρει μία ολοκαίνουργια κορεάτικη σειρά στην πλατφόρμα, που υπόσχεται μια ιδιαίτερη ιστορία με έντονο άρωμα από το Mad Max.

Το Netflix, λοιπόν, θέλει το Black Knight, το επερχόμενο σόου του, να είναι το επόμενο μεγάλο “hit” ύστερα από τις πολλές κορεάτικες σειρές του που γνώρισαν παγκόσμια επιτυχία. Δημιουργοί της σειράς είναι οι Cho Ui-seok, Shin Yeon-ju και Kim Hyun-deok, ενώ μεταξύ άλλων θα δείτε τους Kim Woo-bin, Song Seung-heon, Kang You-seok και Esom.

Η περίληψη σύμφωνα με το Netflix: "Σε μια χερσόνησο που έγινε έρημος, η επιβίωση δεν είναι για όλους. Μόνο το 1% της ανθρωπότητας επέζησε. Οι Μαύροι Ιππότες είναι η τελευταία τους ελπίδα να αλλάξει ο κόσμος."

Σε ένα δυστοπικό μέλλον ρημαγμένο από την ατμοσφαιρική ρύπανση, η επιβίωση της ανθρωπότητας εξαρτάται από τους Μαύρους Ιππότες που απέχουν πολύ από τους απλούς διανομείς.

Παρακολουθήστε το επίσημο trailer:

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Cho Ui-seok, Shin Yeon-ju και Kim Hyun-deok, ενώ μεταξύ άλλων θα δείτε τους Kim Woo-bin, Song Seung-heon, Kang You-seok και Esom.

Για την ιστορία, η σειρά βασίζεται σε ένα κορεάτικο καρτούν και διαδραματίζεται σε έναν κόσμο που καταστρέφεται από τη ρύπανση και για να επιβιώσει κάποιος πρέπει να φοράει μάσκα οξυγόνου. Ο κεντρικός χαρακτήρας είναι ένας διανομέας που ονομάζεται 5-8 (Kim Woo-bin) και είναι υπεύθυνος για την παράδοση δοχείων οξυγόνου για τους ανθρώπους.

To Black Knight θα παίξει στις 12 Μαΐου αποκλειστικά στο Netflix.