Ο Conor McGregor στο Netflix – To McGregor Forever ντοκιμαντέρ θα πει την αληθινή ιστορία του

Έρχεται νέα σειρά για τον πασίγνωστο αθλητή
25 Απριλίου 2023 11:32
Ο Conor McGregor στο Netflix – To McGregor Forever ντοκιμαντέρ θα πει την αληθινή ιστορία του

Ο Conor McGregor, ο πρώην πρωταθλητής δύο κατηγοριών του UFC και μια από τις πιο δημοφιλείς φιγούρες στον κόσμο των μικτών πολεμικών τεχνών, σύντομα θα μοιραστεί την ιστορία του σε μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Netflix. Ο λόγος γίνεται για τη σειρά McGregor Forever, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαΐου και θα απαρτίζεται συνολικά από τέσσερα επεισόδια.

Αυτά θα καλύπτουν την αρχική άνοδο του McGregor, τις μάχες του μέσα και…έξω από το κλουβί, τον καταστροφικό τραυματισμό του στο πόδι και το δύσκολο ταξίδι της επιστροφής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο McGregor είναι εκτελεστικός παραγωγός για τη σειρά, θέλοντας να δώσει στους fans άνευ προηγουμένου πρόσβαση στη ζωή και τη νοοτροπία του, καθώς αντιμετωπίζει διάφορες προκλήσεις και εμπόδια στην προσπάθειά του να ανακτήσει τη δόξα του.

Ο McGregor δημοσίευσε ένα teaser της σειράς στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας: "Το ακούσατε πρώτοι εδώ. Η ολοκαίνουργια σειρά ντοκιμαντέρ μου, McGregor Forever, έρχεται στο Netflix στις 17 Μαΐου! Το μοναδικό μέρος για να ακούσετε την αληθινή μου ιστορία, η οποία μόλις τώρα αρχίζει!".

Ακολουθεί η εν λόγω ανάρτηση:

Όπως μπορείτε να δείτε, το teaser δείχνει τον McGregor στο νοσοκομείο μετά το σπάσιμο του ποδιού του στον αγώνα του με τον Dustin Poirier κατά τη διάρκεια του UFC 264 τον Ιούλιο του 2021. Ο τραυματισμός ανάγκασε τον McGregor να μείνει στο περιθώριο για πάνω από δύο χρόνια, με πολλούς να αμφιβάλουν για το μέλλον του στο άθλημα. Μάλιστα και ο ίδιος παραδέχεται ότι πίστευε πως η καριέρα του είχε τελειώσει και ότι φοβόταν μήπως χάσει όλα όσα κατάφερε να αποκτήσει και για τα οποία είχε δουλέψει. Ωστόσο, στο ίδιο teaser ορκίζεται επίσης να μην τα παρατήσει ποτέ.

Για την ιστορία, ο McGregor βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Las Vegas για γυρίσματα του The Ultimate Fighter (TUF), το ριάλιτι του UFC που φέρνει αντιμέτωπους δύο αντίπαλους προπονητές πριν αναμετρηθούν στο οκτάγωνο. Ο McGregor θα προπονεί απέναντι στον Michael Chandler, πρώην πρωταθλητή του Bellator και κορυφαίο διεκδικητή στην κατηγορία ελαφρών βαρών του UFC. Οι δύο τους αναμένεται να αγωνιστούν αργότερα φέτος σε έναν αγώνα που θα μπορούσε να είναι μέχρι και για τίτλο, ανάλογα με την έκβαση του επερχόμενου αγώνα μεταξύ του πρωταθλητή Charles Oliveira και του Poirier.